Aktywne Wpisy

tesknilam_ +12
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

Cyclonus +22
Gdyby nie ten ancymonek, to Muminy dalej prowadziłyby dobrze prosperujący biznes w Się RIP (taka dziura).
Ten śmieszek zamówił u nich gar zupy, na którą ostatecznie nie przyszedł, czym doprowadził do bankructwa ich restauracji.
#raportzpanstwasrodka
Ten śmieszek zamówił u nich gar zupy, na którą ostatecznie nie przyszedł, czym doprowadził do bankructwa ich restauracji.
#raportzpanstwasrodka
źródło: temp_file3670594342813862446
Pobierz

Zamachowiec z Magdeburga przez 10 lat wyrażał AfDziarsko-konfederackie poglądy na Twitterze.
Za mało było zamachów, więc sam zrobił na wybory.
#konfederacja #bekazkonfederacji #polityka #neuropa #4konserwy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@ugabugav2: a ty lepiej od niego wiesz co chciał zrobić widzę? xD ekspert
@ugabugav2: twoim podstawowym błędem jest szukanie logiki w postępowaniu fana afd/Konfederacji ¯\(ツ)/¯
https://www.euronews.com/my-europe/2024/12/21/germanys-far-right-afd-party-calls-for-major-rally-following-magdeburg-attack
@Matyson: O jezu, mam nadzieję, że sobie nic nie zrobiłeś przy tym fikołku. Lewactwo raczej nie jest kojarzone z obchodzeniem katolickich świąt czy np. jarmarkiem bożonarodzeniowym.
W ogóle ciekawa postać: jest przeciwko imigracji, ale sprowadza kobiety z krajów islamskich do Niemiec. Jest za wartościami tradycyjnymi, ale atakuje miejsce nawiązujące do katolickich tradycji Niemiec.
Edit: A jeszcze jedno
@ugabugav2: to też wyjaśniał w swoich postach. Wierzył, że niemieccy politycy i służby dążą do islamizacji Europy, a niemieckie społeczeństwo to w większości popiera. Dosłownie pisał, że winę za to ponoszą wszyscy Niemcy.