Aktywne Wpisy

cheture +190
mam takiego chłopa w klatce co myślałam że nigdy nikomu dzień dobry nie mówi ani nie odpowiada więc ja też już czasem mówiłam czasem nie różnie to bywało a ostatnio się przyjrzałam i on mówi bo wargi mu się machają tylko że bardzo cicho i ogółem on smutny zawsze taki jakiś chodzi i od momentu tego odkrycia mówię zawsze mu pierwsza i się uśmiecham no i widzowie dzisiaj stał się sukces otóż

Frufruf +22
#perfumy
Przez następne 15 minut będę pachniał Aventusem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■). A u was co dzisiaj na klacie?
Przez następne 15 minut będę pachniał Aventusem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■). A u was co dzisiaj na klacie?

Pytanie głównie do dziewczyn. Facet po 30, ale bez doświadczenia w związkach - ani tych krótkich, ani długich ani przygodach na jedną noc. Nie żył jednak pod kamieniem tak kompletnie, swoje lata 20 spędzał w wąskim gronie znajomych, rodziny, zainteresowaniach, nauce, pracy. Po prostu mała ilość szans na poznanie, niefart, no i główny winowajca - nieśmiałość i niska samoocena (które zostały podciągnięte, choć nieśmiałość w pewnym stopniu nadal pozostaje). Czy z tego materiału są szanse na relację? Ale też nie jakąś tylko jednak stałą. Wiadomo, że jakaś doza nieobycia w związku na początku będzie, ale przecież człowiek uczy się całe życie. Na tym etapie ponoć każdy ma jakiś bagaż. Ten może jest (mniej lub bardziej) nietypowy, ale czy naprawdę tak poważny?
Nadmienię jeszcze tylko (bo czytając ten portal i słysząc historie w realu to dzisiaj niektórzy w tym wieku to naprawdę jak dzieci) - rąk ani nóg mi nie ucięło.
#zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #samotnosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Czy dałybyście szansę na zbudownie stałej relacji z kimś takim?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Prawie każda baba do 30 ma już za sobą co najmniej jeden poważny związek/ślub i być może też dzieci, i one oczekują po prostu już pewnego minimalnego poziomu obycia w relacjach romantycznych, a nie tego, że będą nauczycielkami, i będą wykładać teraz wszystko od podstaw.
Miałbyś ewentualnie szanse z jakimiś niedoświadczonymi bardzo młodymi dziewczynami, typu 18-20 lat ale czy takie będą się chciały z Tobą zadawać? Mocno wątpię.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·