Wpis z mikrobloga

@Klepajro: Nie, to podstawy. Z-----------e to cos więcej niz takie banały jak czytanie ksiazek czy nauka jezyka. A warto z---------c bedac mlodym pare lat, bo potem sobie to zainwestujesz wczesniej i procent skladany zrobi swoje a jak nawet nie uda sie porzadnie zarobić to przynajmniej odstawisz rowiesnikow kupując mieszkanie bez kredytu albo z nizszym i szybciej masz spokoj z podstawami i mozwsz zluzować kolo 30 i np pracowac na pol
  • Odpowiedz
kurs na grafika + zakupić komputer

@pogodny_mis65: To chyba jak tym kursem będzie crakowanie photoshiopa i darmowe tutoriale i 6 miesięcy nauki xD Później pozdro przy znajdywaniu klientów bez portfolio

iznes można zacząć mając 100 zł w kieszeni :) Umiesz kłaść płytki to już możesz założyć
  • Odpowiedz
@pogodny_mis65

@kamil-tumuletz: Biznes można zacząć mając 100 zł w kieszeni :) Umiesz kłaść płytki to już możesz założyć biznes. Po prostu szukanie wymówek to naradowy sport polaków

No nie bardzo. Musisz mieć szlifierkę, przecinarkę, piłę stołowa i jeszcze kilka innych narzędzi jak np młot udarowy.
  • Odpowiedz
@Typowy_huop: Bo z wami tak własnie wygląda rozmowa. Porównujecie zawody gdzie do ich wykonywania potrzebne są studia i wiele lat nauki do prostych rzeczy jak kładzenie płytek tylko po ty by wkazać że sie NIE DA.
  • Odpowiedz
@pogodny_mis65

@Typowy_huop: Tak tak, niesamowite życie przeżyjesz grając w gierki na minimalnej krajowej kiedy będziesz się martwił czy starczy od pierwszego do pierwszego. Wspaniałe życie

Ale ja nie zarabiam minimalnej krajowej i jest mi dobrze. A Ty sobie z---------j. I tak nie będziesz milionerem xD
Widać, że w ogóle nie masz pojęcia o życiu, masz pewnie z 15-20 lat. 100 zł i możesz kłaść płytki xD no beka. Odkleiles
  • Odpowiedz
@Typowy_huop: A ja nie pisze o zapierda*aniu tylko o umiejetności odmówienia sobie pewnych rzeczy by zainwestować w coś co realnie zmieni twoje życie. Możesz pracować dokładnie tyle samo, a zarabiać 3x więcej
  • Odpowiedz