Wpis z mikrobloga

@pogodny_mis65

@przegro_pisarz: Już lece w pitem w zębach żeby udowadnić coś jakiemuś p0laczkowi z wykopu xD Ja własnie przestałem mieć wymówki i dlatego mam 300 tysięcy złotych zysku rocznie w przeciwieństwie do komentujących tutaj których ulubionym stwierdzeniem jest "nie da się".

I dzięki brakowi wymówek piszesz na wykopie z p0laczkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Opisz swoją historię dla inspiracji jak miałeś trudne życie od dzieciństwa
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: Na wykopie są różni ludzie, milionerzy też tutaj siedzą. Nie będe tutaj pisał swojej autobiografii, bo i tak nie ma to sensu. Większość z was jest tak małymi ludźmi, że w życiu nie docenią włożonego przeze mnie wysyłku w to, żeby coś mieć. Nie będe się zwierzał tylko po to by na końcu usłyszeć "haha beka, odkleił się" Ja wiem jaka jest prawda i jaką droge przeszedłem. To mi
  • Odpowiedz
@jegertilbake: Perły przed wieprze, umysł biedaka zawsze będzie biedny, nie przetłumaczysz takim tytanom intelektu jak @Klepajro czy @przegro_pisarz. Ten drugi w ogóle nie potrafi nic poza jęczeniem na wykopie, pozuje na sceptycznego trolla od siedmiu boleści, a to zwykły nieudacznik ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pomijam pod jakim postem jest ta dyskusja, karmimy kolejnego trolla
  • Odpowiedz
@pogodny_mis65:

Photoshop to 300 zł na rok, a za 2500 zł można znaleźć już spoko uczciwy kurs. Ale tak jak mówie, p0lacy to mistrzowie w szukaniu wymówek.

300 zł za rok XD 30 euro miesięcznie, Panie kolego. 128 zł x 12 = 1536 zł. To już nie są małe pieniądze, zwłaszcza jeśli ktoś jeszcze nie wie, czy ma do tego dryg i czy cokolwiek się
  • Odpowiedz
@NoMercyIncluded: moja sprzataczka nie wiedziala ze sie nie da z wykopu i zgarniala 200zl za 2h roboty a teraz wysyla juz 2 kobiety ktore zatrudnila po tym jak je przeszkolila, ale widocznie ona tez nie istnieje i mam zwidy od sokow warzywnych

Tam samo typ co mnie skasował 270 za umycie dywanu, kanapy i krzesla a byl najtanszy. Po 1 wizycie kupilem swoj odkurzacz pioracy xD

W ogole nic sie
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: Ale ja nie twierdze, że się do nich zaliczam ani nie próbuje się wywyższać. Pisze tylko jak wygląda dyskusja z wami. Napisz na wykopie ile zarabiasz to ludzie cie z miejsca wysmieją i zjedzą ¯\(ツ)/¯ Obśmiewanie czyjejś historii to najprostsza rzecz na świecie i na to stać każdego. llu stać na to żeby coś zrobić ze swoim życiem? Garstke.
  • Odpowiedz