Wpis z mikrobloga

Cześć, pamiętacie jak @PiotrFr wrzucał wpis z naszą gwiazdą tagu @cwlmod? Chwilę przed zdarzeniem udało mi się chyba wzbudzić jego zaufanie i myśląc, że jesteśmy tacy sami odpisał mi na PW w związku z tym wypadkiem. Biję się w pierś, bo broniłem tam naszego wirtuoza kierownicy, a wyszło tak jak się każdy spodziewał xD

#motoryzacja #szybkoalebezpiecznie #miernotydrogowe
NuklearnySzpadel - Cześć, pamiętacie jak @PiotrFr wrzucał wpis z naszą gwiazdą tagu @...

źródło: szybkiniebezpiecznyxdd

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MisterMinister: bo moze?
Jesli nadawca nie zaznaczyl ze nie mozna, jesli nie ujawniasz tajemnicy przedsiebiorstwa to se mozesz upubliczniac prywatna korespondencje.
Pozostaja kwestie "etyczne" ale to juz zupelnie inna bajka.
  • Odpowiedz
@NuklearnySzpadel: No cóż, niektórzy chyba faktycznie powinni jeździć wolno, WIĘC bezpiecznie, tak jak wykopki sugerują. Szkoda, że tym razem się nagraniem nie pochwalił xD. Tak jechał po miernotach, a sam został jedną z nich xD
Ja bym chyba po takim czymś zaczął na świeżo od nowego konta xDD
  • Odpowiedz
@assninja: Akurat pracuję w leasingu i są dojścia u ubezpieczycieli różnych. Znam jego blachy, muszę pozostać przykładnym obywatelem i złożyć odpowiedni anonimowy donos na tego chorego człowieka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MisterMinister: W przypadku tego chorego osobnika - cwl nie powinno się mieć absolutnie żadnych skrupułów. Zero umiejętności prowadzenia na drogach publicznych, a wyzywał każdego bez wyjątku, a do tego ego wywalone w kosmos. Dla niego liczyło się tylko to byle jechać szybciej. Z taką jazdą to długo nie pojeździ, oby tylko postronne osoby nie ucierpiały przez takiego dzbana.
piwakk - @MisterMinister: W przypadku tego chorego osobnika - cwl nie powinno się mie...

źródło: xd

Pobierz
  • Odpowiedz
@NuklearnySzpadel: cwlmod to jest naprawdę chory i zaburzony człowiek. Przeglądam tag i jego ostatnie wpisy wyglądały jak maniakalne wysrywy Max Kolonko ze schowka na miotły. Leków nasennych też bez powodu sie nie bierze i rzadko ich przyjmowanie nie jest zwiazane z innymi zaburzeniami. Przerażający jest fakt, że tacy ludzie jeżdżą samochodami po drogach publicznych.
  • Odpowiedz
@NuklearnySzpadel: jednak jazda po benzo jest zakazana i w końcu cwlmod dostanie zakaz prowadzenia pojazdów mechaniczych i pewnie ten pierwszy dzwon też był po benzo albo po czymś innym typu tramal. A że pewnie cwlmod uzależniony od benzo to tym bardziej powinien oddać prawo jazdy do szuflady i jeździć komunikacją zbiorową, a ta w Warszawie jest wyjątkowo rozbudowane.

@certuz: Jeśli jest tak to sąd może zarządać badania psychiatryczne
  • Odpowiedz