Aktywne Wpisy

obszarnik +132
Bardzo spodobało mi się wczorajsze zesrańsko części ludzi spod tagu #polskieonuce o to, że podróżnik z kanału Jak To Daleko odwiedza Białoruś. Gościu od lat odwiedza niebezpieczne kraje, gdzie prawie każdy z was bałby się postawić stopę. I nie jest to nic dziwnego, ale on tam jedzie i pokazuje te kraje takimi jakimi są, pokazuje miasta takie, jak faktycznie wyglądają i rozmawia z lokalnymi ludźmi.
Koleś był choćby w Iraku,
Koleś był choćby w Iraku,
źródło: Obrazek
Pobierz
Mega_Smieszek +178
Jak ja się cieszę, że dane mi było urodzić się w czasie kiedy Peter Jackson se postanowił, że "a pierdykne se Władcę pierścieni". To jest takie złoto, że ja nawet nie. To się w ogóle nie zestarzało. Ja to oglądam i wiem co się stanie i dalej se oglądam. I dalej jestem zaangażowany w tę opowieść.
Jacksonowi to powinni Nobla jakiegoś dać. Albo piramidę zbudować i będzie to ósmy cud świata.
#
Jacksonowi to powinni Nobla jakiegoś dać. Albo piramidę zbudować i będzie to ósmy cud świata.
#
źródło: wladca-pierscieni-trylogia-b-iext122329444
Pobierz

#motoryzacja #szybkoalebezpiecznie #miernotydrogowe
źródło: szybkiniebezpiecznyxdd
Pobierzźródło: miernotadrogowa
PobierzJesli nadawca nie zaznaczyl ze nie mozna, jesli nie ujawniasz tajemnicy przedsiebiorstwa to se mozesz upubliczniac prywatna korespondencje.
Pozostaja kwestie "etyczne" ale to juz zupelnie inna bajka.
Ja bym chyba po takim czymś zaczął na świeżo od nowego konta xDD
Komentarz usunięty przez autora
źródło: 14c606f59479e70fdbe5e3c37f46f6fe0a1a5f9c2ecc6d14622c1582b7ac3897
Pobierzźródło: xd
Pobierz@certuz: Jeśli jest tak to sąd może zarządać badania psychiatryczne