Aktywne Wpisy
Domingo-Jachas +438

reventon +111
Już zapomnieliśmy co straciliśmy.
Kupiłem sobie napój na stacji w #ameryka i nakrętka mi się normalnie odkręciła, nic nie musiałem odrywać, żaden zadzior nie kłuje w wargę przy piciu, aż patrzyłem z niedowierzaniem na ten przejaw cywilizacji i RIGCZu.
Ech, kiedyś to było #gorzkiezale
#chwalesie
Kupiłem sobie napój na stacji w #ameryka i nakrętka mi się normalnie odkręciła, nic nie musiałem odrywać, żaden zadzior nie kłuje w wargę przy piciu, aż patrzyłem z niedowierzaniem na ten przejaw cywilizacji i RIGCZu.
Ech, kiedyś to było #gorzkiezale
#chwalesie
źródło: 1000014043
Pobierz

![Jak usprawniam i optymalizuję Linuxa? [Linux Mint 22.2]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b5d6c7d19d25a36ca5aee165c3a0d41bd0a2157e138c7cf501356ebdf6b44eb6,q80.jpg)

#pracait #korposwiat #finanse #pracbaza #pytanie
z PHP to codzienne daily, planningi, meetingi srujemuje, trzeba z tymi ludźmi w zespole pracować - ogólnie tragedia.
Zarobki TERAZ nie są dla ciebie aż tak ważne. Pojawi się rodzina albo wyprowadzisz się od mamy to śpiewke zmienisz. A co do wyboru - ani to, ani to. W IT teraz dostać się jako początkujący graniczy z cudem, w księgowości jest mała kasa - chyba, że masz własną firmę księgową.
@zyje_zyciem
@Santiago_de_Var: nie rozpędzaj się tak z tymi pieniędzmi, to mit
Księgowość to codzienny kontakt z ludźmi, pytania o rozliczenia, wydanie zaświadczenia, a czemu pensja taka, a nie taka.
A to w IT przy toksycznym scrumie podobno też traktują devów jak śmieci i też tłuką nadgodziny. Sam już nie wiem co wybrać. Chciałbym tylko mieć pracę gdzie jest niewielki kontakt z ludźmi i jakoś żyć...