✨️ Obserwuj #mirkoanonim cześć Mirki, od ponad 20 lat interesuje się forexem. Zawsze grałem tam prawdziwą kasą z różnym skutkiem. Ostatnim czasem z powodu braku czasu korzystałem z sygnałów na mql5 lecz też nie otrzymałem tego co chciałem. Kiedyś naczytałem dużo o systemie ichimoku, że nawet nauczyłem się trochę programować. System stworzyłem, lecz wyniki były bardzo słabe. Zrezygnowany miałem już odpuścić, lecz do głowy wpadł mi bardzo prosty system. W parę dni w wolnym czasie stworzyłem automat handlowy, uruchomiłem na 4 kontach zasilonych odpowiednimi kwotami- testy historyczne pokazywały, że będzie dobrze. I muszę powiedzieć, że po pierwszym miesiącu jest jak dla mnie super. Może nie jest to program przynoszący 1000% w miesiąc, ale jak dla mnie od 5 do 10% stałego zysku miesięcznie jest całkiem spoko. A Wy co o tym myślicie? #gielda #forex #gielda
@michelney: mam wrażenie że to jedna osoba pisze, albo mają wgrany ten sam software w głowach. Zaczynają wpis od jakiegoś potwierdzenia swojej wiarygodności czy autorytetu "Zajmuje się/interesuje/gram/rozgrywam/zarabiam na giełdzie od 5/10/15/20 lat..." xd
mam już dość p---------a tego orangutana, odechciewa mi się dawać info na tagach, czuje pierwotne obrzydzenie do tego chama jestem prawusem ale k---a skręca mnie na myśl że ktokolwiek z prawicy tą abominacje popiera
cześć Mirki, od ponad 20 lat interesuje się forexem. Zawsze grałem tam prawdziwą kasą z różnym skutkiem. Ostatnim czasem z powodu braku czasu korzystałem z sygnałów na mql5 lecz też nie otrzymałem tego co chciałem. Kiedyś naczytałem dużo o systemie ichimoku, że nawet nauczyłem się trochę programować. System stworzyłem, lecz wyniki były bardzo słabe. Zrezygnowany miałem już odpuścić, lecz do głowy wpadł mi bardzo prosty system. W parę dni w wolnym czasie stworzyłem automat handlowy, uruchomiłem na 4 kontach zasilonych odpowiednimi kwotami- testy historyczne pokazywały, że będzie dobrze. I muszę powiedzieć, że po pierwszym miesiącu jest jak dla mnie super. Może nie jest to program przynoszący 1000% w miesiąc, ale jak dla mnie od 5 do 10% stałego zysku miesięcznie jest całkiem spoko. A Wy co o tym myślicie?
#gielda #forex #gielda
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
źródło: calosc
Pobierz