Aktywne Wpisy
vorio +414
Suszone warzywa mają nutriscore C, natomiast płatki, gdzie połowa to cukier ocenkę A.
Jprdl gdzie my żyjemy, że korpo może taka sieczke z mózgów robić.
#nestle #nutriscore #korposwiat #afera
Jprdl gdzie my żyjemy, że korpo może taka sieczke z mózgów robić.
#nestle #nutriscore #korposwiat #afera
źródło: 1000012471
Pobierz
MagicznaRuda +176
Prześladowania Polskich Przedsiębiorców przez państwo nie ustają :D
#januszebiznesu #it no i oczywiście #wykluczeniecyfrowe
#januszebiznesu #it no i oczywiście #wykluczeniecyfrowe
źródło: Screenshot_20260422-060038_X
Pobierz

Pojawia sie jednak pytanie do @mirko_anonim
Skoro biznes DOBRZE PROSOEROWAL od 2017 to gdzie są te pieniądze? Wszystko poszło w kredyt? Kto bierze na siebie 30k kreski na miesiąc? Kto mu tyle dał? Skąd
Covid zabrał mi pracę, zabrał mi dziewczynę, musiałem wrócić na swoją rodzinną prowincję, z której całe życie chciałem uciec.
No a potem posypało się zdrowie - Long-Covid wcale zabawny nie jest, brak smaku, brak węchu, problemy z koncentracją, nawracające bóle głowy, ogólnie kiepski stan zdrowia, który się utrzymuje. A krew czysta i zdrowa, tak samo wszystkie inne badania.
A dzisiaj już mało kto o tym pamięta, a jak o tym wspomnisz to dzbany wyskakują z "haha szur dalej tym żyje". Dla takich ludzi nie ma już ratunku, to zwykły plankton.
Finansowych nie, zdrowotne niestety tak. Ale covid mimo wszystko nauczył mnie dużo, a na bank tego żeby nie odkładać planów czy marzeń na potem, czy też bycia mądrzejszym właśnie finansowo. W czasie wybuchu pandemii byłem pusty w ryj, wypłaty z roboty to nawet nie przenocowały na moim koncie bo ciągle tylko imprezy i durnoty. A wtedy jak pojawiło się ryzyko zostania