Aktywne Wpisy

ogurkiszony75 +232
ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
źródło: temp_file8278001896909241751
Pobierz
Umeraczyk +676
Zostaje kanapka z "piekarni", tosty w KFC i St*rbucks
źródło: temp_file1379832231415700892
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file8278001896909241751
Pobierz
źródło: temp_file1379832231415700892
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@gorzki99: ale ile osób tam przez te lata pracowało i każdy hajs brał xD
@mateusz-bogacki: Na tym polega walek na kase. Cos jak:
"przychodzi ucieszony wikary do proboszcza i mowi ze jest juz zebrana cala kasa na remont kosciola. Proboszcz wqurfiony pyta go co on sie tak cieszy. A jak ten nie rozumie to go informuje ze nie chodzi o to zeby zebrac ale o to zeby zbierac, i znow trza
@Xandress: Ale ja nie mowie ze nas stac czy nie stac. (imho jednak nie stac :P)
Ja sie odnosze do tego konkretnego projektu. jak czytalem jego zalozenia
https://businessinsider.com.pl/technologie/nowe-technologie/finalisci-konkursu-na-polski-samochod-elektryczny/yqch1de
A to zwycięzca.
źródło: 20170912195319170912elelsam1
Pobierz@Xandress: żeby konkurować technologicznie ze spalinowymi i na tym rynku regulacji, to zanim takie przedsięwzięcie osiągnęłoby dojrzałość technologiczną już by tych aut nie można było legalnie rejestrować. Także jak już to muszą być elektryki, tylko tutaj nie ma innej opcji niż bycie montownią Chin, które mają kilka dystansów przewagi
@miki4ever: Wchodzenie jako zielonka moze byc trudne. Ale wez mnie nie denerwuj. Ja nie wiem gdzie lapy wsadzic tak sie projektow porobilo :D
Porsche, BMW, mercedes, CEER. jaguar troche przystopowal i ma poslizg ale tez trza zrobic. To ze branza pada to nie do konca cala prawda :)
@kartofel: Nie miras... Tutaj nawet zludzen nie bylo. Ale jak wspomnialem - relatywnie malo ludzi zna na tyle temat i branze zeby o tym wiedziec (i w zadnym wypadku nie jest to ich wina). I na tym bazowali.