Aktywne Wpisy
Tox1c 0
To ja z nietypowym pytaniem, poszukuję jakiegoś taniego, memicznego "perfumu", ma to być część urodzinowego prezentu dla kolegi który jest jakimś koneserem. Chyba nie korzysta z wykopu ale wiem że jest na jakiś grupach w stylu tagu #perfumy
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"

Goronco +40
#sebcel
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał

Cześć!
Rok temu grupa myśliwych podczas przejazdu przez mój las gdzie mam mały domek weszła na mój teren, zerwali i zdeptali flagę LGBT która wisiała nad wejściem i wrzucili ją w błoto, flaga była tam pozostawiona przez grupę ludzi którym w tym czasie udostępniłem na kilka dni domek. W tym czasie nikogo z nich nie było na tym terenie, natomiast na fotopułapce skierowanej na drogę udało mi się uchwycić grupę myśliwych wracających z polowania z sarną na przyczepie. Niestety nie posiadałem wtedy jeszcze żadnej kamery skierowanej na domek.
Obecnie nadeszła chwila nieszkodliwej zemsty i chciałbym tych myśliwych potrollować. Założyłem mały funpage i grupę gdzie zebrałem sporą liczbę myśliwych z regionu, przez kilka miesięcy dodawałem jakieś wygenerowane zdjęcia czy inne treści które lajkowali, dzielili się żarcikami i wspomnieniami, ale czas przejść do ofensywy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chce ich delikatnie poirytować wrzucając treści typu Myśliwi razem z LGBT, Geje Trans i myśliwi to jedna rodzina, ale potrzebuje pomocy najlepszych z najlepszych. Jeżeli macie pomysły na jakieś ciekawe hasła, pomysły na grafiki to podzielcie się a ja w zamian niebawem zacznę udostępniać efekty pracy. Unikamy szykanowania, przekleństw i obrażania, cała akcja ma być humorystyczna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mysliwi #humor #zart #thebestofmirko #heheszki #troling #trolling #darzbor
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
źródło: blend-Board
PobierzDaj coś o polerowaniu lufy kolegi.
Albo
O penetracji sztucerem I jak usunąć resztki kupy z lufy po penetracji.
Albo
Buttplugi z amunicji do strzelby - czy wolą śrutową czy brenekę
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord