Aktywne Wpisy

Charlie666 +17
Czy była kiedyś bardziej przehajpowana gra? #gry
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
teddyef +511
Znowu aktualne
smarzowski przynudza. te same mordy w tych samych okolicznościach co zwykle. dałby już k---a spokój chociaż z tym jakubikiem
podejrzewam że następny film o polskich szkołach. jakubik wuefista-pijaczyna, macający uczennice. trzydzieści lat wstecz wicemistrz powiatu w rzucie oszczepem. dyplom utrwalający ten sukces trzyma na honorowym miejscu w swojej norze i pije pod ten widok, płacząc i waląc kapucyna.
izabela kuna pijaczka-polonistka, która popuszcza szpary klasowemu gangusowi. w tej roli lekko przypudrowany bartłomiej
smarzowski przynudza. te same mordy w tych samych okolicznościach co zwykle. dałby już k---a spokój chociaż z tym jakubikiem
podejrzewam że następny film o polskich szkołach. jakubik wuefista-pijaczyna, macający uczennice. trzydzieści lat wstecz wicemistrz powiatu w rzucie oszczepem. dyplom utrwalający ten sukces trzyma na honorowym miejscu w swojej norze i pije pod ten widok, płacząc i waląc kapucyna.
izabela kuna pijaczka-polonistka, która popuszcza szpary klasowemu gangusowi. w tej roli lekko przypudrowany bartłomiej

Aktualnie życzą sobie 610k(+120k wykończenie) 65m², garaż 60k xD
Co przy wkładzie 10% wychodzi ok. 5k rata xD nie jest to mało, myślicie ze są realne szanse na zbicie ceny, jeżeli tak to ile %?
#nieruchomosci #olsztyn #rynekpierwotny #negocjacje #kredythipoteczny
Rzuć okiem na inne oferty w mieście i porównaj ceny, jak cena dewelopera wypada na tle innych cen. Zawsze rzucisz jakimś argumentem podczas dyskusji, że chcą prawie 10k za metr podczas gdy inne mieszkania chodzą
Garaz kosztowal 40, teraz 60.
https://www.bgk.pl/osoby-prywatne/mieszkalnictwo/rodzinny-kredyt-mieszkaniowy/
Czym sa te kwoty?
Miałem upatrzone mieszkanie na 1 piętrze, ale jednak zachciało mi się takie same, ale na drugim piętrze. Powiedziałem że jak mi zrobią taka sama cenę/m2 to się zdecyduje. I tym sposobem spuścili mi 800/m2