Wpis z mikrobloga

@sophisticated7: nie wiem w jakim mieście, ale cena poniżej 10k za metr nie jest wcale taka zła, no chyba, że jest to jakaś mała miejscowość/miasto powiatowe oddalone minimum 50 km od dużego miasta typu Kraków/Warszawa/Wrocław.

Rzuć okiem na inne oferty w mieście i porównaj ceny, jak cena dewelopera wypada na tle innych cen. Zawsze rzucisz jakimś argumentem podczas dyskusji, że chcą prawie 10k za metr podczas gdy inne mieszkania chodzą
  • Odpowiedz
@sophisticated7: a biuro sprzedaży odpisuje na maile? Ja kupując swoje miałem drugi email gdzie pisałem maile z pytaniami o duże zniżki :p co ciekawe częściowo Ci którzy nie dawali w teorii zniżek odmawiali dużej zniżki ale pisali ze do negocjacji cena miejsca postojowego itp. Z innymi to zawsze pytałem o zniżki, coś tam marudziłem i w wielu w Krakowie mimo wtedy dużego popytu dawali. Finalnie i tak kupiłem bez zniżki
  • Odpowiedz
@Snowflake_: @niemodnie Olsztyn, tak odpisuja na maile. W-----a mnie to, ze obok blok (cztery bloki takie same) na wiosne mial jakos 8200 za metr, jedynie co mnie blokowalo to nie zazebialismy sie umowami z zona, a teraz podnisieli az o ponad 1k..

Garaz kosztowal 40, teraz 60.
  • Odpowiedz