Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mr-dawid: Pracowałem kiedyś z laską co na nią brzydula wołali w robocie, wyglądała jak klasyczny nerd [bez urazy dla niej bo nawet ją lubiłem osobiście] i ogólnie zbyt urodziwa nie była, ledwo po 18ce już miała chłopa i dziecko a wcześniej też miała sporo chłopów z tego co mi mówiła jak rozmawialiśmy.
Nie ma czegoś takiego jak damski przegryw jeżeli w kontekście przegrywu mówimy o relacjach, ewentualnie o takowym możemy
  • Odpowiedz
@BarkaMleczna: wiesz ale odrzucanie wszystkich, bo celujesz w 3 półki wyżej to co innego niż przegrywy, które nie mają ani jednej chętnej bo są za biedni/brzydcy/z-----i

Ja mając 30 na karku, samotne znam tylko takie, które chciały kogoś o wiele lepszego niż same są albo coś z nimi było nie tak po prostu
  • Odpowiedz
@mr-dawid: damski przegryw to laska, która przychodzi na kurs tańca bo jej na portalu dla przegrywek tak napisały że można znaleźć faceta
a tymczasem na takie kursy faceci nie chodzą samotnie, bo na portalu dla przegrywów im napisali że takie coś śmierdzi desperacją
  • Odpowiedz
@mr-dawid: #damskiprzegryw nie istnieje.

znam kilka kobiet w okolicach trzydziestki, które nigdy nie były w związku.

@BarkaMleczna: tylko problem jest taki, że w okolicahc trzydziestki, to jakaś Azjatka np japonka może być jeszcze dziewicą, Polka i zachodnie kobiety, które nie miały zwiazków- wcale nie musialy krzyżować nóg ;] Co jakby nie patrzeć jest jeszcze gorsze od randkowania z prostytutką.
  • Odpowiedz
@mr-dawid: Czasem to mam wrażenie że wy tym brzydkich laskom zazdrościcie tych chłopów po prostu. Chcielibyście żeby były same, bo są za brzydkie, ale jednocześnie wcale ich nie chcecie. Więc wychodzi na to że Wam się ich chłopy podobają xD
  • Odpowiedz