Aktywne Wpisy

BFyre +38
Koledzy, dostaliśmy z różową od moich rodziców 200k do wkładu własnego na dom. Kasę muszę wpłacić dopiero za jakieś dwa tygodnie. Jakieś porady inwestycyjne żeby w tym czasie na tym zarobić? Nigdy nie inwestowałem, ale szybko się uczę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gielda
#gielda

krystian-stepaniak +153
Dobrze dobrany pasek do spodni i źle dobrany pasek do spodni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill
źródło: Pasek do spodni
Pobierz

Moderacja anonima nie wiem dlaczego odrzuciła mój post więc piszę jeszcze raz, ale pewnie trochę inny.
Ogólnie beka z was #programista15k rentierzy z #nieruchomosci przy tegorocznej #wykopaka xD Kurde że organizatorzy mają problemy żeby ogarnąć wykopakę gold, gdzie z definicji startują ludzie na którym cokolwiek zależy? Serio? Że musicie wysyłać paragony, linki do sklepów bo żal wam chytrusy kasy, kupujecie jakieś gunwa na olx żeby zaoszczędzić i żeby wykazać te mityczne 180 zł to kurde aż tak wiele? Trzeba było startować do edycji lite, chyba że jesteście aż tak cwani by czekać na super paczę a samemu wysłać taką byle jaką. Żal mi was chytrusy i biedaki, choć bardziej to pierwsze, bo można zrobić fajną skromniejszą paczkę ale ze smakiem. Żeby nie było - moja paczka kosztowała ponad 300 zł, ale nawet dokładnie nie liczyłem bo nie o to tu chodzi. Smutno mi jedynie dla mireczków gdzie w zamian za ich postaranie dostaną jakieś dziadostwo i nie mówię tu o piniążkach a sercu włożonym w tę jakże zacną akcję. Brak słów.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Notatka moderatora: Przecież miałeś napisane dlaczego odrzuciłem, więc po co tagujesz to tak samo jeszcze raz xd
· Zaakceptował: digitallord
@ev3r
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Niestety nie widziałem, bo napisałem na innej przeglądarce. Przepraszam jeśli to chodziło o tagi, zależało mi tylko na #wykopaka
@digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Ale wysrwy xd