Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moderacja anonima nie wiem dlaczego odrzuciła mój post więc piszę jeszcze raz, ale pewnie trochę inny.

Ogólnie beka z was #programista15k rentierzy z #nieruchomosci przy tegorocznej #wykopaka xD Kurde że organizatorzy mają problemy żeby ogarnąć wykopakę gold, gdzie z definicji startują ludzie na którym cokolwiek zależy? Serio? Że musicie wysyłać paragony, linki do sklepów bo żal wam chytrusy kasy, kupujecie jakieś gunwa na olx żeby zaoszczędzić i żeby wykazać te mityczne 180 zł to kurde aż tak wiele? Trzeba było startować do edycji lite, chyba że jesteście aż tak cwani by czekać na super paczę a samemu wysłać taką byle jaką. Żal mi was chytrusy i biedaki, choć bardziej to pierwsze, bo można zrobić fajną skromniejszą paczkę ale ze smakiem. Żeby nie było - moja paczka kosztowała ponad 300 zł, ale nawet dokładnie nie liczyłem bo nie o to tu chodzi. Smutno mi jedynie dla mireczków gdzie w zamian za ich postaranie dostaną jakieś dziadostwo i nie mówię tu o piniążkach a sercu włożonym w tę jakże zacną akcję. Brak słów.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Notatka moderatora: Przecież miałeś napisane dlaczego odrzuciłem, więc po co tagujesz to tak samo jeszcze raz xd
· Zaakceptował: digitallord

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
optymistyczny-obserwator-88: To się nazywa zaradność chłopie. Myślisz że dlaczego tyle zarabiają. Potrafią wyszukać produkt w jak najniższej cenie. Co to za różnica czy ktoś go dostanie z OLX czy ze sklepu. I tak go rozpakuje z pudełka i tak. Sam nieraz, nie dwa widziałem te same produkty na OLX za mniej niż pół ceny ze sklepu. Tak cię łoją sprzedawcy. Sprawdź sobie ladowarke do iPhona chociażby, albo pad do PSa.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jak robię pakę to też nie myślę o tym ile na nią wydaję bo mam to gdzieś, chcę sprawić komuś radość. Ale dlaczego z tego powodu miałyby mnie obchodzić cudze portfele?
  • Odpowiedz