Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 3
✨️ Autor wpisu (OP): @tomek001Hej Wygląd, wdzięk, stylówka. Takie zaprawione bojem panny (że tak powiem) doskonale wiedzą jak manipulować huopstwem, żeby skakało jak im zagrają. I najwyraźniej ja też dałem się złapać w tą pułapkę ;/
Co do charakteru to nie wiem, bo w kołchozie bardziej się mijamy, ona robi w innym ja w innym dziale. Natomiast jak wspomniałem - w jej ogólnym sposobie bycia widać pewne redflagi vel. cienie
  • Odpowiedz
Mimo to, ciągnie huopa do niej jakaś moc magiczna ( ͡° ͜ʖ ͡°) I stąd poczucie bycia cuckiem...

@mirko_anonim: Taka moc piczy. Jak widzisz jakieś tam wady drugiej osoby i chociaż sobie kalkulujesz w głowie plusy i minusy, to nie jest tak źle. Bo częsty przypadek kliniczny nieruchable manleta jest taki, że jak mu już jakaś raz popuści szpary, to wydaje mu się, że to wielka
  • Odpowiedz
nie rozpędzaj się

@mirko_anonim: Prawdę mówiąc, nikogo twoje wewnętrzne myśli nie obchodzą. Poza tym to co opisujesz w kilku zdaniach i to dziwną polszczyzną, da się opisać używając góra trzech. Więc na razie to ty się rozpędzasz. Także wszystkiego dobrego Mireczku. xD
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @Pharos Właśnie dlatego korzystam z faktu, że w sumie te moje przemyślenia idą gdzieś w eter i giną w szumie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak w realu nie ma się do kogo gęby otworzyć, to lepiej wyżalić się w necie do nieznanych Mirków niż kisić to w sobie. Przynajmniej mi to w jakiś tam stopniu pomogło :)

Też się trzymaj Miras :)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @Konradoslawomiroslaw ooo panie. To o czym piszesz w większości mam już za sobą.
Dziś 3 rozmiary niżej niż rok temu. Choć jeszcze waga nie taka jaką chciałem osiągnąć. Sylwetka prosta, z zarysowanymi mięśniami. Do tego walę boostery teścia. Ponieważ kiedyś zrobiłem sobie badania i okazało się, że mam go na poziomie 125 letniego dziadka... Co w pewnym sensie skłoniło mnie do refleksji czy to nie przez
  • Odpowiedz