Aktywne Wpisy
nowszyja +337
Czaicie, że część społeczeństwa tak bardzo nie ma co ze sobą zrobić po pracy, że wolny czas spędza na łażeniu za psem i czekaniu aż się zesra? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#psiarze #psy #patologiazmiasta #polska #patologiazewsi
#psiarze #psy #patologiazmiasta #polska #patologiazewsi

mroz3 +133

Co do charakteru to nie wiem, bo w kołchozie bardziej się mijamy, ona robi w innym ja w innym dziale. Natomiast jak wspomniałem - w jej ogólnym sposobie bycia widać pewne redflagi vel. cienie
@mirko_anonim: Taka moc piczy. Jak widzisz jakieś tam wady drugiej osoby i chociaż sobie kalkulujesz w głowie plusy i minusy, to nie jest tak źle. Bo częsty przypadek kliniczny nieruchable manleta jest taki, że jak mu już jakaś raz popuści szpary, to wydaje mu się, że to wielka
@mirko_anonim: Prawdę mówiąc, nikogo twoje wewnętrzne myśli nie obchodzą. Poza tym to co opisujesz w kilku zdaniach i to dziwną polszczyzną, da się opisać używając góra trzech. Więc na razie to ty się rozpędzasz. Także wszystkiego dobrego Mireczku. xD
Też się trzymaj Miras :)
Dziś 3 rozmiary niżej niż rok temu. Choć jeszcze waga nie taka jaką chciałem osiągnąć. Sylwetka prosta, z zarysowanymi mięśniami. Do tego walę boostery teścia. Ponieważ kiedyś zrobiłem sobie badania i okazało się, że mam go na poziomie 125 letniego dziadka... Co w pewnym sensie skłoniło mnie do refleksji czy to nie przez