Aktywne Wpisy

tesknilam_ +882
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
razdwatrzy55 +280
A w komentarzu pierwsze zdjęcie tej łazienki gdzie nic nie wskazywałoby na to że to jest półpiętro
#nieruchomosci #wroclaw
#nieruchomosci #wroclaw
źródło: Screenshot_2025-11-28-09-48-44-456_com.android.chrome
Pobierz

Paczka w paczkomacie od razu przykuła moją uwagę – zapakowana w świąteczny, czerwony papier, co od razu rozgrzało moje serce. Niestety, radość nie trwała długo – 30 sekund później zauważyłam, że nie mam powietrza w kole. Cóż, data zobowiązuje xd
Gdy w końcu wróciłam do domu, zawartość paczki całkowicie wynagrodziła mi ten fakap. Wreszcie ktoś pomyślał o kwiatach, które w moich rękach na pewno nie zwiedną (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Super prezent, bedzie układane.
W środku były też słodycze – moje ulubione ciastka i draże, których nie jadłam od lat. Idealnie trafiłeś, bo czekoladowe groszki to coś, co mnie uzależnia (。◕‿‿◕。).
No i crème de la crème - kubek.
Na początku wyglądał zwyczajnie, cały czarny, ale w liście – odręcznym i bardzo miłym – doczytałam, że po zalaniu go czymś gorącym coś się wydarzy. Tak też zrobilam i moim oczom ukazał się #maklowicz życzący mi pięknego dzionka w ten pechowy dzień(♥ ʖ̯♥)
Dziękuję Mireczku za rozświetlanie mi tego dnia! Życzę Ci pięknych, wesołych i magicznych świąt ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
źródło: temp_file4082814712730570445
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Wszystkiego dobrego
źródło: lQTWH61apUDu9bUc7O6n4O2X4SWPtrOj
Pobierz