Wpis z mikrobloga

Doczekałam się #pokapake. Moim Mikołajem był tym razem @1X6D ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Paczka w paczkomacie od razu przykuła moją uwagę – zapakowana w świąteczny, czerwony papier, co od razu rozgrzało moje serce. Niestety, radość nie trwała długo – 30 sekund później zauważyłam, że nie mam powietrza w kole. Cóż, data zobowiązuje xd

Gdy w końcu wróciłam do domu, zawartość paczki całkowicie wynagrodziła mi ten fakap. Wreszcie ktoś pomyślał o kwiatach, które w moich rękach na pewno nie zwiedną ( ͡ ͜ʖ ͡) Super prezent, bedzie układane.

W środku były też słodycze – moje ulubione ciastka i draże, których nie jadłam od lat. Idealnie trafiłeś, bo czekoladowe groszki to coś, co mnie uzależnia ().

No i crème de la crème - kubek.

Na początku wyglądał zwyczajnie, cały czarny, ale w liście – odręcznym i bardzo miłym – doczytałam, że po zalaniu go czymś gorącym coś się wydarzy. Tak też zrobilam i moim oczom ukazał się #maklowicz życzący mi pięknego dzionka w ten pechowy dzień( ʖ̯)

Dziękuję Mireczku za rozświetlanie mi tego dnia! Życzę Ci pięknych, wesołych i magicznych świąt ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
Luna98x - Doczekałam się #pokapake. Moim Mikołajem był tym razem @1X6D ( ͡° ͜ʖ ͡°)

P...

źródło: temp_file4082814712730570445

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ROCKNROLLLA Wiesz co? Zachowałeś się jak ostatni palant i zjeb, człowiek dał od siebie tyle ile mógł i nie pomyślałeś ani chwili nad tym, że może twój debilny komentarz jest nie na miejscu i może sprawić komuś przykrość? Ludzie mają świetną zabawę i frajdę ale oczywiscie twoje ujemne IQ sprawiło, że musiałeś zrobić z siebie debila.
  • Odpowiedz