Aktywne Wpisy
glogowianin +638
BARBARA NOWACKA - Na terenie okupowanym przez Niemcy polscy naziści zbudowali obozy, które były obozami pracy, a potem stały się obozami masowej zagłady - takie słowa padły z ust Ministra Edukacji Narodowej w rocznicę wyzwolenia Auschwitz-Birkenau. Ta sama lewaczka twierdziła wcześniej "Górnicy z przodka, których trzeba gazem rozpędzać". Donald będzie dymisja, czy może awans?

źródło: Lewaczka
Pobierz
Meciek +609
Mirki potrzebuje pomocy w nagłośnieniu sprawy jak potraktował mnie sklep amazon.pl (W komentarzach wrzucam najważniejsze screeny z wymiany mailowej żeby nie było że to bait)
W skrócie: Kupiłem coś za 1719zł w klepie amazon.pl i zrobiłem zwrot, oni potwierdzili że paczka doszła ale teraz twierdzą że nie doszła, nie chcą oddać kasy i generalnie to mój problem.
Cała historia (sorry za długość, ale będzie też #rozdajo o czym na końcu)
-
W skrócie: Kupiłem coś za 1719zł w klepie amazon.pl i zrobiłem zwrot, oni potwierdzili że paczka doszła ale teraz twierdzą że nie doszła, nie chcą oddać kasy i generalnie to mój problem.
Cała historia (sorry za długość, ale będzie też #rozdajo o czym na końcu)
-

źródło: Screenshot 2025-01-28 073839
Pobierz
#wiedzmin #wiedzmin4 #gry
@Ryba_z_Woka: ale po Ciri widać że w c--j lat minęło od ostatniej historii i medialionu nie miała z wilka wiec c--j wie co tam się wydarzyło po drodze.
@Hmrogrz: Zwłaszcza, że Ciri mogła sobie skakać po multiwersum jak jej pasowało. Taka postać to czysta karta. ;)
Co, Sapkowski miał sam w ciemno wymyślać, co będzie w Wiedźminie 4?
( ͡º ͜ʖ͡º)