Aktywne Wpisy
Mateo353 +19
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz
rosen +7

@Faggio: po prostu wolaki odkrywają, że główny bohater to bezpłodny odmieniec z kolorowymi włosami, a jego "córka" to farbowana lesba, w świecie w którym zakulisową władzę trzyma spisek cwanych bab. A ten główny odmieniec ginie w obronie mniejszości rasowej, na którą napadają właśnie takie chłopki-roztropki.
Brutalna jest rzeczywistość bycia wolakiem.
@mk321: Brawo, sam sobie odpowiedziałeś na pytanie jak się powinno oceniać grę XDDDDD książki też po okładce oceniasz czy masz trochę rozumu i najpierw ją czytasz?
@ifritti Ne ucz ludzi, czym być powinni podjarani, a czym nie.
Mi gra jest zupełnie obojeta, nie mam na nie czasu. Ale denerwuje mnie obowiązek klaskania uszami, który tutaj niektórzy chcą wprowadzić.
@MistrzPatelnii:
tyle się jarali, że od dawna było podejrzenie, że zrobią
Komentarz usunięty przez autora
@MistrzPatelnii: chciałbyś tak umieć angielski żeby znaleźć fora gdzie się nie jarają?
Pokaże ci magię do której nigdy nie miałbyś dostępu, patrz:
https://rpgcodex.net/forums/threads/the-witcher-iv-the-ciri-saga-begins.142368/