Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Proszę o poradę. Na osiedlu jeden gość zrobił sobie prywatne miejsce parkingowe z miejsca dla inwalidów. Osobiście wielokrotnie widziałem jak sprawnym krokiem wsiada do samochodu, nigdy nie widziałem żeby ktokolwiek inny z nim wsiadał. Legitymacja inwalidy wsadzona za szybę tak, żeby nie było nic widać (ani danych ani numeru legitymacji, mogę wrzucić zdjęcie za parę godzin).
Pytanie co skutecznie zrobić z tym przypadkiem? Sam inwalidą nie jestem ale każdy kiedyś może być a z parkingowych przewinień to kradzież miejsca inwalidom jest w mojej opinii najbardziej obrzydliwym...
#audi #czteryzera #samochodoza

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Proszę o poradę. Na osiedlu jeden gość zrobił...

źródło: IMG-20241209-183047538

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): Kij tam z tym jakim autem jeździ, problem w tym, że zajmuje miejsce inwalidom. Sam musiałby chyba być inwalidą umysłowym bo 3 minuty po tym jak to zdjęcie zrobiłem szedł szybkim krokiem do auta, na oko trochę po 40tce może być. Jedyna prawdopodobna opcja jaka sobie wyobrażam to, że opiekuje się kimś starszym ale nigdy w życiu go nie widziałem w towarzystwie innej osoby a wiele razy
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
niezawodny-sojusznik-67: Już po twoich hasztagach i obrażaniu od niepełnosprawności umysłowej widać że jesteś taki samozwańczy szeryf podwórek i parkingów sam jeżdżący rowerkiem i zza zasłonki mieszkania cykający zdjęcia sąsiadom którym się w życiu lepiej powiodło.
Chłopie, mój ojciec np ma taką kartę od 45 roku życia jak mu zdiagnozowali dziedziczną chorobę neurologiczną polineuropatię której nie widać gołym okiem i też szybko chodzi choć ma już 65 lat. Można ją dostać na
  • Odpowiedz