Wpis z mikrobloga

Pamiętam jak kiedyś odbierałem mojego brata z lotniska, bo wracał z saksów i nie miał kto tego zrobić. Po drodze powiedział, że musimy na chwile wstąpić do jego kolegi, żeby mu coś dać, jakieś pierdoły, które kupił za granicą. Już mi się to nie spodobało, bo ja ogólnie zawsze unikałem ludzi, ale stwierdził, że to zajmie 5 minut, więc się naiwnie zgodziłem. Oczywiście na miejscu ten kolega tylko raz wspomniał o kawie a mój brat od razu się zgodził i mówi do mnie: "chodź, przecież 5 minut cię nie zbawi". W środku było k---a chyba z 10 osób, wielki rozłożony stół, żarcie na talerzach, wóda do polowy dopita, normalnie jakieś święto. Jak to zobaczyłem, to aż zacząłem się pocić ze zdenerwowania. Posadzili mnie przy tym stole i tylko się modliłem, żeby brat się szybko ogarnął, wypił te kawę, i żebyśmy mogli się stamtąd ewakuować. Wszyscy ze sobą rozmawiają i nagle żona tego kolegi mówi: "a ty nigdy nie wspominałeś, że masz starszego brata", na co on odpowiedział: "przecież mój brat nie jest starszy tylko młodszy ode mnie i to prawie o 7 lat". Zapadła na chwile taka cisza i ta kobieta p---------a: "to jest nie możliwe, przecież widzę, że jest starszy, bo ma OGROMNE ZAKOLA". Myślałem, że się zapadnę pod ziemie a brat próbując ratować sytuacje zażartował mówiąc "włosy mu się wytarły od kobiecych ud", na co z kolei odezwał się kolega: "a mówiłeś mi, że brat nigdy dziewczyny nie miał". I wszyscy zaczęli się śmiać, i ja razem z nimi, udając, że to niewinne żarty, ale tak naprawdę w środku umarłem do reszty. Potem to już "skakali po moich zwłokach" mówiąc, że umówią mnie z kimś, bo "sąsiadka szwagierki, tej od strony Grażyny, ta która ma 3 dzieci co jest sama, bo były mąż uciekł, szuka jakiegoś spokojnego faceta co się nią zaopiekuje a ty się nadasz idealnie".

#przegryw #gownowpis #s----------e #samotnosc
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

czy brat jest dynamicznym Oskarem czy zwykłym normikiem?

@Bolostolo: Można powiedzieć, że jest czymś pomiędzy. Nie nazwałbym go normikiem ani też dynamicznym oskarkiem. Faktem jest, że kilka dziewczyn obracał, ale musiał się obok nich długo kręcić. Ogólnie wygląda znacznie lepiej ode mnie. Jest wyższy, ma szersze barki i nie łysieje. Mentalnie też nie ma żadnych problemów. Potrafi zawierać znajomości.
  • Odpowiedz
@wpisynienawisci: 63 plusy kryste panie, więcej niż OP ma pod postem, nawet się nie spodziewałem takiego czegoś ||
No cóż, można się śmiać, większość społeczeństwa pewnie tak by własnie zareagowała, ale tak całkowicie już serio to to jest niesamowicie przykre... Samo odstawanie od reszty grupy już powoduje poczucie izolacji, a takie publiczne wyśmianie [choćby i niecelowo, bo ludzie po prostu z reguły nie są
  • Odpowiedz
@Polishdoomer02: @wpisynienawisci @wild_skeptic @asdfqwerty123 @PrzylepkaZniszczenia

Koliedzy, co jakiś czas robię takie wpisy na świętym tagu, żeby się podzielić swoimi historiami i zawsze znajdzie się kilka osób, które twierdzą, że to wszystko zmyślone i nieprawdziwe. Nie będę się z wami kłócił i próbował udowadniać, bo nie jestem w stanie tego zrobić. Powiem wam tylko jedną rzecz: życie pisze najlepsze scenariusze.
  • Odpowiedz