Aktywne Wpisy

Shyvana +10
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
nowszyja +15
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Widziałeś, ze kiedyś pisaliśmy na priv? Chociaż pisaliśmy to za dużo powiedziane xD
W każdym razie, paczucha doszła cała i sprawiła nam juz sporo radości ( ͡º ͜ʖ͡º)
Skoda już złożona picrel w komentarzu ᕦ(òóˇ)ᕤ
Chciałbym dodać lepsze zdjęcia, ale po wypakowaniu, to moje dwa elfiki zagarnęły większość xD
W paczce znalazłem kilka rzeczy o których sam myślałem (akcesoria do kuchni czy mata do aku) więc bardzo mi się przydadzą- Dzięki Mikołaju!
Manhattan będzie składany wieczorem, akcesoria do kuchni już spakowane i gotowe do Gdańska :D
Dla pozostałych napiszę co otrzymałem, bo tak jak pisałem na foto nie widać
- mata do akumpresury
- Klocki LEGO + Kobi :D
- Oliwę z pomidorami i zestaw 5 przypraw (dziś pizzka będzie grana)
- Akcesoria kuchenne
- Foto Puzzle z bąbelkiem- młody ze zdjęcia lubi puzzle, więc po złożeniu pewnie zawisną w mieszkaniu
- Olejki do sauny
- Personalizowana Kartka Świąteczna
- Kubek Świąteczny
- Słodkości i żelunie
Zagadkę udało mi się rozwiązać, więc dziękuje też Twoim Elfikom:
@wysuszony_szkielet_kostny_czlowieka
@faramka
@chybaDapi
@cytmirka
Fajne, że lurkują jeszcze stare osoby, które gdzieś tam kojarzyłem- a głównie kojarzyłem nadawcę xD
Chociaż przyznam szczerze, że do końca myślałem, że autorem paczki jest @Sandrinia (・へ・)
Formuła GOLD
#wykopaka #chwalesie
źródło: IMG_2883
Pobierzźródło: IMG_2884
PobierzSuper paka! ʕ•ᴥ•ʔ
@akwajuk21: w sumie mega fajny pomysł. Trzeba zapamiętać na przyszły rok XD
PS. Nie byłoby tego wszystkiego, gdyby nie te moje kochane elfy ❤️🎅
Nie tym razem (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Bardzo fajna paka (。◕‿‿◕。)