Aktywne Wpisy

Tyrande +402
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +100
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

Zamiast refleksji w stylu „jestem słabym programistą” to narzekanie że rekruterzy mają wymówkę. Gość ma magistra z informatyki, 2 podyplomówki i doktorat robili przez 6 lat. Więcej czasu spędził na studiach niż w pracy xD
#programowanie #programista15k
źródło: IMG_0357
Pobierzgrubas od you dont know js tez pracy za bardzo nie moze znalezc, platek sniegu od pisania bezuzytecznych bzdur na medium itd., jak trzeba przestawic button czy poprawic spa zeby nie zarlo zasobow to juz mu sie nie chce robic ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeszcze ta końcówka
No chłop odleciał totalnie XDD
źródło: image
PobierzEj a nie można po prostu skłamać w CV?
Zmyślenie, że gdzieś się pracowało jest nielegalne?
Jak to się weryfikuje?
Lata temu mieszkając za granicą zmyślałam CV pod każdą pracę, którą chciałam dostać i przechodziło
Nie wiedziałam, że coś takiego istnieje do teraz hahaha