Aktywne Wpisy

uranium14 +67
SmutnoMi 0
#kryptowaluty #gielda #inwestowanie #pytanie
Czy znacie kogoś, kto realnie zarobił na krypto?
I nie:
1. Nie chodzi mi o kolege kolegi którego ojca brat został milionerem, tylko o osobę którą znacie w realu i w miare ufacie.
Czy znacie kogoś, kto realnie zarobił na krypto?
I nie:
1. Nie chodzi mi o kolege kolegi którego ojca brat został milionerem, tylko o osobę którą znacie w realu i w miare ufacie.

Lata temu, jak straciłem wszystko i nie miałem nic to bardzo mi pomogła stanąć na nogi nie oczekując niczego w zamian mimo że byłem dla niej wtedy obcym człowiekiem, podczas gdy inni odwracali wzrok między innymi ona jako jedna z niewielu osób pomogła mi stanąć na nogi i odzyskać życie. Chciałbym jej się za to teraz zrewanżować, gdy ona jej potrzebuje teraz bo takich ludzi jak ona naprawdę niewielu chodzi po tej ziemi, więc jak macie zbędnego piątka to wpłacie komuś kto naprawdę jest tego wart
#wykoppomoc #siepomaga #wykopefekt
Link do zbiórki:
https://www.siepomaga.pl/dorota-grzybek?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1kLXumSDJ_ZavHVLB2B8-LAGixES8yGiljlhvgmIeuNujAJOu0YE92ATk_aem_dVs3O558D2BTZkRjX3xGcw
źródło: temp_file5446497774422504418
PobierzRozumiem jeśli to Twoja znajoma i chcesz jej pomóc, ale w dobie tak powszechnych scamów naprawdę można i powinno się to napisać lepiej.
@Myslovitz: Powiedz jej, że w Polsce jest to refundowane. Nie ma za co.
Co was to interesuje?! Szukacie dziury w całym. Wpłacać, nie gadać.
Nie dostańcie piany czasem z tym wykrywaniem scamów. Już do niej napisałem aby dodała
@pianinka: Nie jest darmowe. Pracujący Polacy co miesiąc płacą gruby hajs w składkach na ubezpieczenie zdrowotne, by w razie czegoś takiego jak rak, leczenie nie było dodatkowo płatne dla każdego ubezpieczonego. Nie wspominając o tym, że mimo ciężkich składek, na stomatologa często też trzeba wyłożyć dodatkowe pieniądze. Ale nie za onkologa.
Co nie zmienia faktu, że opis lepiej wyglądałby uzupełniony o jakieś wypisy ze szpitala