@mirko_anonim: jak laska ma jeszcze nie wiem albo szukam znajomości to ona chce związku, te co mają zaznaczony szukam związku to chcą żeby o nie zabiegać A może one chcą zacząć związek od łóżka?
Wiesz jak nie chcesz łóżka na pierwszym spotkaniu, to zawsze możesz się spotkać z nią przed pracą na dwie godziny xD
@Piks0n: no ja sprawdzałem ten schemat i trafiam na dwa skrajne typy lasek 1. Mocna katoliczka, która czeka nawet z mieszkaniem razem do ślubu 2. P----------y laski które potrafią zrobić loda bez jakiejś większej gry wstępnej xD 3. raz na 10 trafi się spoko laska która nawet nie da się pocałować na pierwszym spotkaniu no i one mnie ghostuja xD powiesz, że niepotrzebnie przekraczam granicę ale jak piliśmy to ona
@mirko_anonim: skad tak niska samoocena kolego?
A może one chcą zacząć związek od łóżka?
Wiesz jak nie chcesz łóżka na pierwszym spotkaniu, to zawsze możesz się spotkać z nią przed pracą na dwie godziny xD
1. Mocna katoliczka, która czeka nawet z mieszkaniem razem do ślubu
2. P----------y laski które potrafią zrobić loda bez jakiejś większej gry wstępnej xD
3. raz na 10 trafi się spoko laska która nawet nie da się pocałować na pierwszym spotkaniu no i one mnie ghostuja xD powiesz, że niepotrzebnie przekraczam granicę ale jak piliśmy to ona