Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Moze nie jestes przebojowy tylko irytujacy, a moze trafiłes na złych ludzi. BTW kumpli nie zdobywa sie piciem po zajeciach tylko robienie czegoś wspólnie, nie jestes laska ze sama twoja obecnosc podnosi poziom imprezy.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Adam88448
Wiem, że się nie zdobywa piciem.
Odnosnie tego pytania czy coś piłem, raczej były to chwilowe pytania w momentach smieszkowania wtedy, kiedy nie piłem bo nie mogłem.
Łatwiej mi się spotkać z żeńskim i mieszanym gronem niż typowo męskim.
No właśnie o to chodzi, że mam kontakt ze znajomymi, wpadam cos pożyczyć ale nigdy mnie nie zaprosili. Sam wyszedłem z inicjatywą to znajomy powiedział, że jego inni wspolokatorzy raczej
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): Ja chyba za mało się integrowałem. Byłem z jedna grupka znajomych, porobiły się związki i nie ma czasu. Nie zapraszałem innych na urodziny, ostatnio nawet ich nie organizowałem, nie chce mi się, może dlatego. Mam swoje problemy i rozwiązanie wszystkich wymaga czasu, nie zależy dużo ode mnie.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
godny-człowiek-29: Jestes po prostu dla tych ludzi NPCem. Nie stworzyłeś z nimi nigdy żadnej głębszej relacji byłeś na imprezach bo po prostu byłeś, jako przedmiot. Jakby cie nie było to bawili by się tak samo. Takich ludzi się właśnie łatwo odcina, bo nic nie wnoszą do życia, zwłaszcza do życia rodzinnego.
Sam miałem takiego kolegę NPCa, wpadał do domu niezapowiedziany, nocował u mnie i żony na kanapie raz na jakiś czas,
  • Odpowiedz