Aktywne Wpisy

daeun +140
Byłem dzis z kobitą w Lidlu, zabrałem butelki które przez miesiac odkladalem w garażu. Całe dwa, duże czarne worki o pojemnosci 120L, praktycznie pełny bagażnik w turasie e46.
Zgadnijcie ile odzyskałem? całe 12,20 PLN, a 1/5 jeszcze przywiozlem z powrotem do domu bo albo były za cieżkie (troszke lodu w środku), albo cos tam innego sie mu nie podobało i butelke zwracało. xD
Straciłem prawie 30 minut, u----------m sie cały i śmierdze. Dobrze że
Zgadnijcie ile odzyskałem? całe 12,20 PLN, a 1/5 jeszcze przywiozlem z powrotem do domu bo albo były za cieżkie (troszke lodu w środku), albo cos tam innego sie mu nie podobało i butelke zwracało. xD
Straciłem prawie 30 minut, u----------m sie cały i śmierdze. Dobrze że
źródło: 1000054939
Pobierz
Vegasik69 +100
źródło: 1000017450
Pobierz

Słuchajcie był wpis na #nieruchomosci o negocjacjach cen. Ja zachęcam każdego kto myśli o swoim własnym nad dzwonieniem po sprzedawcach i proponowaniu uczciwie tyle ile myślicie że faktycznie jest warta nieruchomość. Jeden Janusz z drugim jak usłyszy kilkadziesiąt razy że jego obora czy kurnik są wystawione za drogo to w końcu rura mu zmięknie i cenę obniży. Później jeszcze tylko niskie stoopki Glapy i można brać co ciekawsze kąski. Sam ostatnio walnąłem cenę 7 tysięcy za metr bloku w płycie w Warszawie. Wystawione było za ponad 12. Napisałem wprost sprzedawcy jak zobaczyłem na zdjęciu co oferuje. I jestem z tego dumny.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Przecież tylko fliperzy albo ci co mają sraczkę będą sprzedawać. Reszta przeczeka i sprzeda za 2-3 lata, bo spadki nie będą trwały w nieskończoność.
@Bunchars: Praktycznie 50km w każdą stronę od Trójmiasta, wszystkie pipidówy trzymają ok. 10k/m2.
Nie brzmi źle jak na Warszawę.
Podzwonić, wyśmiać ceny i Janusz zacznie się zastanawiać..
https://www.otodom.pl/pl/oferta/mieszkanie-na-1-pietrze-ID4t1mg
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: kolejny de***, ktory mysli, ze jak sie nagada to cos zmieni w