Wpis z mikrobloga

Chciałbym bardzo podziękować użytkownikowi @majk3l za ogromną pomoc i zaangażowanie w zrealizowanie marzenia o nowym zestawie komputerowym dla dziecka mojego kolegi. Dzięki Twojej wiedzy i doświadczeniu udało się dobrać idealnie dopasowane komponenty, zamówić je w korzystnych cenach, a następnie złożyć, wstępnie skonfigurować i przetestować cały zestaw przed wysyłka.

Twoja pomoc przerosła moje oczekiwania – nie tylko oszczędziłeś mi mnóstwo czasu i nerwów, ale również sprawiłeś, że można było cieszyć się gotowym komputerem od razu po otrzymaniu paczki. Cały proces przebiegł sprawnie i profesjonalnie, a efekt końcowy jest rewelacyjny.

Jeszcze raz wielkie dzięki, @majk3l! Widać, że pomaganie innym to Twoja pasja, i jestem ogromnie wdzięczny, że mogłem skorzystać z Twojej pomocy. Polecam Cię każdemu, kto szuka solidnego wsparcia w tematach związanych z komputerami.

#komputery #pcmasterrace #hardware #majk3lskladapcty
visionsense - Chciałbym bardzo podziękować użytkownikowi @majk3l za ogromną pomoc i z...

źródło: pc

Pobierz
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@visionsense: no użytkownik ogarnięty w komputery, ale w moim przypadku pośpieszał mnie, że taniej już nie będzie, więc trzeba kupować. Minęły 2 miesiące, a zestaw który wybrał potaniał o 1000 zł. Zamówiłem sobie sam komponenty i złożyłem kompa. Wyszło taniej o ponad 500 zł niż by wziął on. Wiadomo, na czymś trzeba zarabiać.
  • Odpowiedz
@visionsense chwila moment, ludzie płacą za zdalne złożenie kompa? Genialne, jak składający coś źle zrobi (wystarczy głupie mocniejsze dociśnięcie, dokręcenie by ścieżki na laminacie poszły) to mentor ma czyste ręce xD
  • Odpowiedz