Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +113
Widzieliście już stadion Puszczy Niepołomice dopuszczony po poprawkach do rozgrywania na nim meczów Ekstraklasy?
Te wieżyczki dla kamer Canal Plus wyszły trochę jak te z Auschwitz
#mecz #ekstraklasa #puszczaniepolomice
Te wieżyczki dla kamer Canal Plus wyszły trochę jak te z Auschwitz
#mecz #ekstraklasa #puszczaniepolomice

źródło: puszcza
PobierzMając 18-19 lat miałem ostrą faze na robienie zdjęć dziewczynom podczas obladzania. Mam na dysku cały folder zdjęć i filmów z takich akcji. Traktowałem te materiały w kategoriach trofeum. Lubie teraz przeglądać ich zdjęcia ślubne na fb mając w pamięci co te dziewczyny robiły mi i moim kolegom z liceum xd Chciałbym zobaczyć miny ich mężów po zobaczeniu tych fotek i filmów. #zwiazki #p0lka #tinder #
Twoja pomoc przerosła moje oczekiwania – nie tylko oszczędziłeś mi mnóstwo czasu i nerwów, ale również sprawiłeś, że można było cieszyć się gotowym komputerem od razu po otrzymaniu paczki. Cały proces przebiegł sprawnie i profesjonalnie, a efekt końcowy jest rewelacyjny.
Jeszcze raz wielkie dzięki, @majk3l! Widać, że pomaganie innym to Twoja pasja, i jestem ogromnie wdzięczny, że mogłem skorzystać z Twojej pomocy. Polecam Cię każdemu, kto szuka solidnego wsparcia w tematach związanych z komputerami.
#komputery #pcmasterrace #hardware #majk3lskladapcty
źródło: pc
Pobierz@visionsense: to jakiś nowy rodzaj kukoldyzmu czy o co chodzi?