Aktywne Wpisy

MonazoPL +98
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
EndymionPP +502
Jak możecie oczekiwać od kobiet że będą wierne, jeśli według nich najbardziej romantycznym filmem jest ten gdzie stara baba opowiada jak to mąż kupił jej niesamowicie drogą wycieczkę, na której dała d--y bezdomnemu? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#heheszki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
#heheszki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
źródło: images (1)
Pobierz

Chyba mam zapalenie napletka przez infekcję bakteryjną.
Mam biały osad pod żołędziem i czerwone. Stosowałem masc przeciwgrzybicza clotrimazilum ponad tydzień i nic się nie zmieniło. W sumie to mnie nie boli, po prostu wizualnie zauważyłem biały osad, mocne zaczerwienienie i chropowata skórę, obrzęk.
Pracuje do 15, nie mam jak iść do lekarza bo u mnie też pracują do tej godziny.
Jaka strona jest najbardziej legitna i wystawi mi receptę na jakiś antybiotyk? Najlepiej szybko i bez problemu, gdzie będę mogl w formularzu opisać problem.
#lekarz #medycyna #zdrowie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
źródło:
Pobierzźródło: image
Pobierzźródło: Przechwytywanie
PobierzPlus może być też grzybiczne - nie ufam anonowi (Tobie) że na pewno dobrze rozpoznał bakteryjne vs grzybiczne, wybacz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zawsze też dobra okazja żeby STD testy sobie zrobić jak już i tak