Aktywne Wpisy

Doberober +1
wasz zdanie o Dark Souls 1 ?
- legendarna gra, menelobijca ma racje 26.1% (48)
- spoko gra, ale żaden sztos jak mówi rumun 38.6% (71)
- średniak 9.8% (18)
- przereklamowane gówno 25.5% (47)

Dobranoc wszystkim i życzę miłego poniedziałku.
źródło: IMG_20250320_043208_463
Pobierz

Chodzi mi głównie o prędkość
#motoryzacja #samochody #motocykle #pytanie #polskiedrogi #ankieta
źródło: Zrzut ekranu 2024-12-07 051550
PobierzCzy jeździsz przepisowo?
Z plusów? Prawie 20 lat bez mandatów, oraz kolizji drogowych.
Po drugie, tak szczerze ile zyskujecie zap*erdalając po drogach? Pół godziny? Godzinę? I co to wam da? Będziecie godzinę dłużej leżeć w łóżku i przeglądać wykop, albo TikToki?
Godzina nie zbawi, człowiek jedzie bez spiny, ważne by bezpiecznie dojechać do celu.
@markhausen: nic nie zyskujesz, bo z-----------c trzeba być bardziej skupionym, a to męczy. Więc na finale nie masz żadnego zysku.
Ja wolę sobie na luzie, spokojnie, wg przepisów jechać, i nie musieć zwracać uwagi na każdy patyczek na drodze.
@swinkapl: w #uk są w takich miejscach często odcinkowe pomiary prędkości. I sobie tak jedziesz, 30-40 kilometrów autostradą pięćdziesiątką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I może dla ciebie to dobra zabawa jechać 50 gdy można spokojnie 80 czy 90 ale jak ktos codziennie musi pokonać ten odcinek to nie ma w tym nic
Trzeba jeździć z głową. Myśleć za innych. Przewidywać. Prawo jazdy mam 24 lata. Nigdy nie dostałem mandatu za prędkość chociaż raz
@WyjmijKija: pięć razy się wyłgałem z mandatów, ale to nie w Polsce xD
@Atreyu: pewnie, że się da. Ja chyba tylko na autostradzie i drogach ekspresowych przekraczam.
Ale staram się trzymać przepisów, bo z skądś się one wzięły.
@swinkapl: kryste panie, co mnie obchodzi twoja przyjemność? Moje bezpieczeństwo > twój humor
ba, mój humor > twój humor
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Atreyu: aż mi się mem przypomniał. A tak mówiąc całkowicie na serio ja nie mam tak silnej psychiki, żeby tak zrobić :) czułbym za dużą presję
źródło: ale-ty-masz-silna-psychike-zajebiscie-silna-delag-chlopaki-nie-placza
Pobierz