Aktywne Wpisy

CrokusYounghand +187
źródło: temp_file8496815789850387429
Pobierz
BobekRobek +26
Czacie to xD Goście zarabiający kilkanaście tysięcy z domu narzekają, że ktoś im każe wrócić do biura bo są nieefektywni i jest wielkie larum o problemy pierwszego świata i muzykę z YouTube. MAŁO MAŁO.
Koszty kosmiczne, pensje coraz większe a efektywność coraz mniejsza.
Ale jak to, koniec robienia w czasie pracy porządków w domu albo chodzenia z psem na spacery?
Większość IT i korpoludków sama się tutaj chwali, ze nic nie robi, że
Koszty kosmiczne, pensje coraz większe a efektywność coraz mniejsza.
Ale jak to, koniec robienia w czasie pracy porządków w domu albo chodzenia z psem na spacery?
Większość IT i korpoludków sama się tutaj chwali, ze nic nie robi, że

Fizole + lekarze mają od ręki.
A sam szukałem rok temu pracy to 2 miesiące mi zajęło, a dostałem się tylko do projektu na 3 miechy i potem papa. Potem znowu szukanie i znów 1 miesiąc szukania, teraz na szczęście UoP i stabilność w firmie produktowej. Polecam
@damienbudzik qa to it faktycznie ale nie programiści. Robota qa dzięki AI stała się prosta i jest jej mniej. U mnie w firmie prawie połowę QA i frontendu wywalili przez ostatnie dwa lata a firma rośnie.
@masz_fajne_donice: a to jest jakaś różnica?
ja teraz robie w 5 firmie a w poprzednich 4 mamy czaty grupowe na facebooku, 4 czaty po 9-10 osób czyli z jakieś 40 programmersów, testerów itd
i tam sporo osób, ponad połowa, w 2024 roku szukała nowej roboty (trochę zwolnionych ludzi, trochę takich co nie dostali podwyżek i szukają lepszej) i dosłownie każdy,