Wpis z mikrobloga

@RobinSchudl: "ani kroku wstecz" konfederaci mają jakijś pociąg do cytowania zbrodniarzy xd

"słuszną karą za zabicie drugiego człowieka jest kara śmierci" nie zgodnie z doktryną katolicką ale co ja tam wiem przecież nie jestem ultrakonserwatysta wybierającym sobie ryj Jezusem.

"Śmierć wrogom ojczyzny" -> "słuszną karą za zabicie drugiego człowieka jest kara śmierci" XD
  • Odpowiedz
słuszną karą za zabicie drugiego człowieka jest kara śmierci

@RobinSchudl: wtedy wykonujący karę śmierci też zabija człowieka, więc dla niego też powinna być kara śmierci i dla wykonującego na nim karę śmierci też i tak dalej. Niby tacy obrońcy życia a stosowanie ich metod doprowadziłoby do zagłady ludzkości bo by zabrakło ludzi do wykonywania kary śmierci
  • Odpowiedz
@czerwonykomuch: generalnie polityk to nie jest atrakcyjny zawód. Zarobki co najwyzej średnie, dlatego idą tam tylko debile jak na obrazku wyżej, albo ludzie ze złymi zamiarami.
  • Odpowiedz
@krytyk1205:

Zbieracie to co zasialiście. Mam nadzieję, że miło się to czyta

Niezbyt przyjemnie, jeśli mam być szczery, bo jest dużo mężczyzn, którzy nie mają nic przeciwko aborcji, a twój mściwy bełkot nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, bo jak już wspomniałem Konfa z reguły jest partią odklejoną i płeć nie ma tu nic do rzeczy.
  • Odpowiedz
@damch: Ty jesteś pier*olnięty i jesteś psycholem. Mnie każdy chce znać. Mam 1000 obs ponad na instagramie, młodzież mnie uwielbia. Cześć to mówią mi nawet wrodzy, co dokuczali kiedyś. Mają szczęście, inaczej bym im wpie*olił. Cały czas każdy mi mówi bo jestem uwielbiany. A z piwnicy to biorę tylko rower, odklejeńcu. xD
  • Odpowiedz