Wpis z mikrobloga

#strach #psychologia #film #horror #paranormalne #30plusclub #40plusclub

Tą fote zakonnicy demona z filmu conjuring, nie będę wrzucać, to możecie sobie w dupe wsadzić.

Co na was wywarło strach za młodych lat albo obecnie? pytanie w sumie do ludzi w wieku +30-40+

Dla mnie np takim koszmarem za dziecka a nawet teraz jakby o tym pomyśleć, był serial Twin Peaks, uwaga kontent straszny, nie wrzucam filmu ale, na yt film jest pod nazwą Twin Peaks scariest moments #1.
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
Za dzieciaka, to bardzo mnie wystraszył klasyk - Egzorcysta. Taka byłam posrana, że dluuuugo odmawiałam pacierz wieczorami, żeby mnie szatan nie opętał ( ͡ ͜ʖ ͡). Ostatni film, który powiedzmy wywołał we mnie niepokój, to Dziedzictwo - Hereditary, spoko film.
  • Odpowiedz
  • 0
@v-tec: Lalkę Chucky oglądałem, dla mnie to komedia, ale rozumiem kwestia wieku kiedy się to oglądało, bo psychika dzała inaczej za dzieciaka a za dorosłego, ogarnę tego Omena jak znajdę czas.
  • Odpowiedz
@Drake1: ghostbusters scena w księgarni na początku. Miałem z 7-8 lat. W horrorach najbardziej boję się tego co jest poza kadrem, a jak już się pojawi to luzik. Chyba Blair witch projekt mnie najbardziej z tego powodu wymęczył.
  • Odpowiedz