Aktywne Wpisy

Nighthuntero +277
Ktoś mi może powiedzieć po co budują 1000 dodatkowych boisk w czasie gdy Polska ma najniższy współczynnik urodzeń w historii?
#polska #finanse #gospodarka
#polska #finanse #gospodarka

źródło: 1000022034
Pobierz
tubkas12 +75
#nintendoswitch #nintendo #gry
w j-----u nintendo nie chodzi o to że ludzie którzy kupili switcha 2 są jacyś źli czy głupi, ale chodzi o to że jeśli nie będzie j-----a nintendo to kolejna generacja będzie jeszcze bardziej antykonsumencka niż ta a w tej nintendo już naprawdę poleciało więc rozumiem że ktoś ma tę konsolę i się wkurza na "hejterskie" wpisy ale niestety nintendo trzeba j---ć i
w j-----u nintendo nie chodzi o to że ludzie którzy kupili switcha 2 są jacyś źli czy głupi, ale chodzi o to że jeśli nie będzie j-----a nintendo to kolejna generacja będzie jeszcze bardziej antykonsumencka niż ta a w tej nintendo już naprawdę poleciało więc rozumiem że ktoś ma tę konsolę i się wkurza na "hejterskie" wpisy ale niestety nintendo trzeba j---ć i
Cześć. Mam syna 3,5 letniego nudzą mu się ksiązki typu: pucio, kici kocia, psi patrol i inne. Biblioteka przewertowana, brakuje już pomysłów. Opowiadam mu więc wymyślone historyjki inspirowane bajkami, wierszami itd ale powiem szczerze, że nie mam już siły wymyślać co wieczór co innego. Więc czy znacie jakieś książki ze sporą ilością treści, jakieś fajne opowieści, opowiadania dla dzieci w tym wieku ewentualnie trochę starszych? Próbowałem też serię Mikołajek ale chyba za młody jest, próbowałem też pierwszych czytanek ale też chyba za bardzo poważne/skomplikowane. Co czytacie/czytaliście swoim dzieciom w tym wieku? Szczerze to mam jakąś lukę między prostymi książeczkami dla maluchów a pierwszymi czytankami dla podstawówkowiczów. Co czytać w tym wieku?
Do tego jest taka fajna seria o emocjach na bazie Kubusia Puchatka
Dla takiego młodego człowieka taka literatura będzie w sam raz. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Tata niewiele później zaczął czytać mi Wiedźmina
https://cdn.hejto.pl/uploads/posts/images/1200x900/73e22fadc59f1edd5335bd2d12e662e9.png
źródło: 73e22fadc59f1edd5335bd2d12e662e9
Pobierz