Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 7
@Miguelos ale głupoty! To w końcu co jest winne? Myślałem że zakola. Potem myślałem że 157cm wzrostu. Potem myślałem, że otyłość a to jednak szczęka?
  • Odpowiedz
  • 59
@Miguelos aha… próbujesz mi wmówić, że jak teraz wyjdę na miasto i pospaceruję sobie tak do wieczora to u wszystkich napotkanych par facet będzie miał więcej niż 185cm wzrostu i szczeke gigachada? Uhum uhum tak tak
  • Odpowiedz
@Notes: bzdura, nie ma ludzi brzydkich, są tylko biedni. Przecietny Mirek, który z--------a do roboty + jakies nadgodziny by miec lepsza wyplate, nie bedzie mial sił, checi czy motywacji, nie wspominajac o najważniejszym czasie i $$$, żeby jeszcze latać na siłownie, trzymac diety + jakies suplementy.
  • Odpowiedz
Nawet jak masz zakola i cofnięta szczękę możesz o siebie zadbać. Trzeba się umyć, uczesać włosy, zrzucić kilogramy, zmienić tryb życia itd itp

@Notes: faktycznie umyłem zęby i po zakolach ani śladu!!
  • Odpowiedz
aha… próbujesz mi wmówić, że jak teraz wyjdę na miasto i pospaceruję sobie tak do wieczora to u wszystkich napotkanych par facet będzie miał więcej niż 185cm wzrostu i szczeke gigachada? Uhum uhum tak tak

@Notes: Powiedzmy dla co drugiego manlet wystarczy polek, czy to coś mówi o losie pozostałych manletów?
Dla pozostałych manletów polek już zwyczajnie nie wystarczy.
  • Odpowiedz
dla gigachadow również brakuje kobiet 11/10… praktycznie co drugi gigachad musi żyć w samotności ;(

@Notes: Mówimy o braku polek w ogóle, a ty mówisz że Gigachad musi mieć Stejsi, a nie oczko niższą.
Okrutnik.
  • Odpowiedz