Aktywne Wpisy
jacek7921 +1
Słuchajcie mam taki problem mama nie pozwala mi zostawać na na noc do dziewczyny może by nie było w tym nic dziwnego, gdyby nie to że za kilka miesięcy kończę 35 lat. Ona mieszka 150 km ode mnie i i nawet nie opłaca się wracać czasami, ale specjalnie jadę do domu zamiast zostać u Niej, bo mama wydzwania. Teraz byłem w sobotę i specjalnie wracałem do domu żeby rano w niedziele znowu

SystemHalted2_0 +210
źródło: temp_file5157770095813042508
Pobierz

Bluepill
Portale randkowe to narzędzie, które pozwala ludziom poznawać się łatwiej. Każdy może znaleźć odpowiedniego partnera, jeśli włoży wysiłek w stworzenie dobrego profilu i komunikację.
Redpill
Portale wzmacniają hipergamię kobiet, przez co większość mężczyzn jest niewidoczna. Najatrakcyjniejsi mężczyźni monopolizują uwagę, co prowadzi do frustracji reszty.
Blackpill
Portale randkowe to system, w którym sukces mają wyłącznie mężczyźni z topowych 10-20% wyglądu. Reszta jest skazana na porażkę, niezależnie od wysiłków.
Whitepill
Choć portale mogą być trudne, każda osoba może poprawić swoje szanse poprzez pracę nad sobą, rozwój społeczny i właściwe podejście.
Purplepill
Portale randkowe są odbiciem rzeczywistości – ważne jest zrozumienie zasad i dostosowanie się do nich, jednocześnie pracując nad relacyjną autentycznością.
Pinkpill
Portale randkowe uwypuklają presję na kobiety, które muszą sprostać standardom wyglądu i są często przedmiotem ocen oraz obiektywizacji.
Greenpill
Portale mogą być toksyczne, jeśli są używane do powierzchownych interakcji. Powinny promować głębsze relacje i wartości duchowe.
Goldpill
Wysoki status finansowy lub zawodowy zwiększa szanse na sukces na portalach randkowych, niezależnie od wyglądu.
Graypill
Portale randkowe odzwierciedlają nierówności społeczne i biologiczne, ale przy odpowiednim podejściu można znaleźć tam wartościowe relacje.
#tinder #badoo #bluepill #redpill #blackpill #randki