Aktywne Wpisy
mlody91pl +9
#zdrada #przemyslenia #depresja
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale

WeunianyTrampek +237

największy mit to to że niby programiści mają większe IQ i są wykształceni, to taka bujda że ja pitole.
Łączy ich nawet wulgarne, proste, prymitywne słownictwo, jak postawisz obok siebie programistę i magazyniera i każesz im coś mówić (bez przyznawania się co robią) to nie odróżnisz jednego od drugiego
To prawda. Moje ulubione dni w biurze to wtorki. Wtedy jeden kodoj*bacz średnio od 9 do 15 ma calla. Typowy programista - Kredyt na zamieszkanie, Auto w leasing. Z tych 6 godzin rozmowy, to tak z 2-3 to rozmowa
@nad__czlowiek: gdzie wy pracujecie? Przecież nie od tego jest sacrum master. Trzeba się szanować i nie dać sobie wejść na głowę. Jeszcze się nie spotkałem
@nad__czlowiek: No niestety, słabi programiści, albo dopiero zaczynający muszą wpierw się napocić bądź spłacić tzw. dług technologiczny.