Aktywne Wpisy

BELM0ND0 +215
K---a, jakim on musi być bogiem w Argentynie. Niektórzy ludzie pewnie mają ołtarzyki z jego zdjęciami na chacie xD Wyobraźcie sobie, że ktoś taki grałby u nas w reprezentacji i ciągnął całą drużynę do finału na mundialu drugi raz z rzędu. Piękne uczucie to musi być. GOAT.
#mecz
#mecz
źródło: temp_file4920991951552400998
Pobierz
KladzSie +123
Siedzi se pod blokiem już z godzinę #smiesznypiesek
źródło: 1000001462
Pobierz

największy mit to to że niby programiści mają większe IQ i są wykształceni, to taka bujda że ja pitole.
Łączy ich nawet wulgarne, proste, prymitywne słownictwo, jak postawisz obok siebie programistę i magazyniera i każesz im coś mówić (bez przyznawania się co robią) to nie odróżnisz jednego od drugiego
To prawda. Moje ulubione dni w biurze to wtorki. Wtedy jeden kodoj*bacz średnio od 9 do 15 ma calla. Typowy programista - Kredyt na zamieszkanie, Auto w leasing. Z tych 6 godzin rozmowy, to tak z 2-3 to rozmowa
@nad__czlowiek: gdzie wy pracujecie? Przecież nie od tego jest sacrum master. Trzeba się szanować i nie dać sobie wejść na głowę. Jeszcze się nie spotkałem
@nad__czlowiek: No niestety, słabi programiści, albo dopiero zaczynający muszą wpierw się napocić bądź spłacić tzw. dług technologiczny.