Aktywne Wpisy

hotshops_pl +468
Hej #wykop rozdajemy #lego
Z okazji tego #blackfriday robimy #rozdajo
Rozdajemy Prom kosmiczny LEGO 31134
HotShops.pl
Z okazji tego #blackfriday robimy #rozdajo
Rozdajemy Prom kosmiczny LEGO 31134
HotShops.pl
źródło: Lego rozdajo
Pobierz
yourgrandma +16
źródło: d97053e6ff42ef05b9b77c9d85e8a7c545e68d688b2cef26aebed7d82718e3a5
PobierzZagłosuj na lepszy utwór:
- Gurenge (Demon Slayer) 34.1% (56)
- Hadaka no Yuusha (Ousama Ranking) 9.8% (16)
- Król Szamanów (wersja polska) 40.9% (67)
- Mukanjyo (Vinland Saga) 15.2% (25)

Od kilku tygodni dzieją się wokół mnie dziwne rzeczy, które zaczynają mnie naprawdę niepokoić. Zaczęło się niewinnie, ale stopniowo staje się to coraz bardziej surrealistyczne.
Pierwsza sytuacja: wracam do samochodu zaparkowanego pod siłownią i widzę na brudnej masce… narysowaną owieczkę. Myślałem, że to jakiś dzieciak albo przypadek, zapomniałbym o tym, gdyby nie kolejna rzecz.
Na siłowni oprócz mnie były tylko dwie osoby. W pewnym momencie poszedłem pod prysznic, a gdy wróciłem do swojej szafki, była na niej… różowa naklejka z owieczką. Nie mam pojęcia, skąd się tam wzięła ani kto mógł ją przykleić.
Dzisiaj rano jednak przebiło to wszystko. Szykuję się do wyjścia z domu, wyjmuję klucze ze szkatułki w przedpokoju, a do nich przyczepiony jest… czerwony woreczek z guzikami. Ani ja, ani nikt z domowników (sprawdzałem!) nie przyczepił tego do kluczy.
Ruszam rano spod bloku i całą drogę aż do pracy jechał za mną ten sam samochód, nie wydawało mi się to dziwne, ale kiedy na bramie wjazdowej zatrzymał go ochroniarz i szlaban widziałem że z piskiem opon wycofuje z wjazdu.
Zaczyna mnie to przerażać. Czy to jakiś głupi żart? A może ktoś celowo próbuje wywołać u mnie paranoję? Co o tym myślicie? Mam powody do obaw, czy to ja przesadzam?
#pytanie #stalking
A tak serio, to mania prześladowcza\schizofrenia. Współczuję. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nie znamy kontekstu. Co przeskrobałeś, pzyznaj się.
źródło: temp_file6908820735714951194
PobierzOdpowiedz sobie na pytanie, dlaczego mialby ktoś to robić w sposób intencjonalny i tak ze sobą niepowiązany że każdemu wydawałby sie przypadkowy i nieznaczący, ale ty
źródło: Zrzut ekranu 2024-12-03 065445
Pobierz@Tarciuch wybluruj sobie klucze bo na podstawie zdjęcia mozna dorobic klucz. Jak ktos cie faktycznie obserwuję to właśnie dałeś mu otworzyć jeden ze swoich zamków.
źródło: IMG_1680
Pobierzźródło: images
Pobierz