Aktywne Wpisy

maybe +99
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +61
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Pytam bo na oku mam mieszkanie 75 metrów, ale są osoby które mi pierdzielą że będzie za duże... Moim zdaniem lepiej mieć za duże niż za małe mieszkanie. Myśląc przyszłościowo jakby były ewentualnie dzieci to te metry się przydadzą.
Będzie to moje pierwsze mieszkanie na własność jeśli ma to jakieś znaczenie.
#nieruchomosci
@4mmc-enjoyer: (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Nie będzie za duże.
Chyba że deweloper zrobił z tego 4 pokoje zamiast dużego salonu/kuchni/łazienki, to wtedy faktycznie możesz dopłacić za jeden ekstra pokój który będzie pełnił funkcję skladzika
Kolejna sprawa to cena i to czy w kredycie czy za gotówkę. Większe mieszkanie to też większe opłaty.
@4mmc-enjoyer: Ogólnie to nigdy nie słyszałem, żeby ktoś narzekał na to, że kupił za duże mieszkanie xD
Jak nie będzie komórki/piwnicy to jeden pokój pójdzie na składzik pewnie plus jak planujecie dzieci to chyba odpowiedź nasuwa się sama. Szukanie mieszkania i przeprowadzka z dziećmi to dopiero wyzwanie xD
@Snowflake_ no kiedyś będą
@maroLem87 a ja znam osoby co na 48m mają trójkę dzieci ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Qullion niby tak, ale jeden pokój muszę mieć do pracy, bo pracuję zdalnie, także dodatkowy pokój się przyda
@ManWithOutNick no moim zdaniem te 75m to wręcz idealnie
Duży salon to świetny pomysł, zawsze możesz tam coś zorganizować, jak masz jakieś zainteresowania to tam możesz coś podziałać.
Ja nie miałem takiej możliwości, było 15 min na decyzję bo cena dość dobra.