Wpis z mikrobloga

Zerwałem przed chwilą folię hydrożelowa z ekranu i od razu wyświetlacz zrobił się jakiś bardziej żywszy, jeśli chodzi o kolory. Teraz mam dylemat, czy zakładać znów , czy bujać się bez...
#android #telefony #smartfon
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fedain zostawiłem kiedyś telefon u agenta PZU. Niedaleko odszedłem, więc szybko się wróciłem i ten oddał mi ten telefon. Z taką wielką i wyrazistą szramą na ekranie. Nie chce mi się wierzyć, że tak porysował się w jego prawie pustej szufladzie... no ale wracając do tematu, dobrze że miałem szkiełko na ekranie bo tak to bym lamentował nad swoim żywotem.
  • Odpowiedz
Ludzie dzielą się na tych co zakładają folie na swój telefon i tych co będą zakładać

@Fedain: Ja nie zakładam. Raz założyłem na smartfon z pobitym ekranem, ale tylko po to, by mi w palce nie wchodziły szklane „drzazgi”.
  • Odpowiedz
Ludzie dzielą się na tych co dbają i folii nie potrzebują i na tych co nie dbają i potrzebują

@JanImperator: Ja nie dbam, bo telefon ma pracować, a nie będę na niego chuchać. I nie mam folii, ani szkiełek. Kilka rysek się zebrało, ale ciągle wygląda lepiej niż z folią czy szkłem,
  • Odpowiedz