Wpis z mikrobloga

Jednym z plusow bycia singielka jest to, ze nie trzeba wymyslac ani kupowac prezentow partnerowi na swieta.

Zawsze mnie to meczylo, ze musze myslec co kupic, biegac po tych sklepach bo wypada, bo on pewnie tez cos kupi, a tak wywalone. Nie mam komu kupowac i moge patrzec jak inni marnuja na to swoj czas i zycie.

Tylko czasami brakuje porzadnego dupcenia ale juz sie przyzwyczajam chyba

#rozkminy #zwiazki #swieta
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Tylko czasami brakuje porzadnego dupcenia ale juz sie przyzwyczajam chyba

@klaudxx: Każdy pretekst jest dobry żeby zapuścić anons towarzysku. A z tymi prezentami to wcale nie jest taki dramat. Wystarczy się umówić. Albo sobie powiecie co chcecie, albo się umówicie, że nie robicie sobie prezentów i skupiacie się na prezentach dla rodziny. Przetestowane - działa - polecam.
  • Odpowiedz
nie trzeba wymyslac ani kupowac prezentow partnerowi

@klaudxx: E tam przesadzasz. Powiedziałbym ci o kilku rzeczach, które by mi się przydały, zamówiłabyś, odebrała paczkę jak jestem w pracy i żadnego latania po sklepach. Tak samo facet Tobie. Szepnęłabyś do ucha co by ci przyjemność sprawiło i po temacie. W przypadku ciuchów, to z 3 rozmiary zamawiam, przymierzasz odpowiedni, resztę odsyłam i wszyscy happy z prezentów. Dodatkowo można dorzucić coś nietypowego
  • Odpowiedz
@klaudxx: prezenty to żaden problem, zwykle coś tam się wie mniej więcej co kupić, a zresztą od prezentów lepsze jest spędzić jakoś extra czas, wyjechać gdzieś na dzień dwa, mi najbardziej brakuje przytulanek i rozmów przed spaniem i rano, jakos czlowiek jest spokojniejszy po tym, a co do dupczenia u faceta ledwo poznanych lasek, niby spoko, (pomijajac niezreczne sytuacje po, nie wiadomo na kogo trafisz moze jakas swiruske itd itp)
  • Odpowiedz
Jednym z plusow bycia singielka jest to, ze nie trzeba wymyslac ani kupowac prezentow partnerowi na swieta.

@klaudxx: swięta prawda, najbardziej irytuje jak partnerka kupuje prezenty bo tak czuje i tak ma ale ma też w dupie, że ja tak nie mam i wymaga kupowania prezentów jej. j----------------c
  • Odpowiedz
Dupcenie dla dupcenia tak, nieraz z tego korzystalam jednak perpektywa na s--s kobiet i mezczyzn jest inna. Dla kobiet dobry s--s to z uczuciami, z kims kogo pozadasz, a dla facetow wazne zeby szybko dojsc i isc spac.

@klaudxx: Ale bzdury
  • Odpowiedz