Aktywne Wpisy
Blackol12 +2
Jak się najlepiej odezwać do laski po 10 latach, żeby nie wyszło cringowo? XD Za czasów liceum była spora chemia między nami.
1. Spróbować przez messengera? Bardziej formalnie, ale chyba z kilometra będzie czuć, że wiadomo po co piszę…
2. Snapchat? Niby bardziej luźno, ale chooy wie czy nadal ma i korzysta. Da się to jakoś sprawdzić? Z drugiej strony większa szansa, że snapa otworzy i nie odpowie… Mam jeszcze ją na liście
1. Spróbować przez messengera? Bardziej formalnie, ale chyba z kilometra będzie czuć, że wiadomo po co piszę…
2. Snapchat? Niby bardziej luźno, ale chooy wie czy nadal ma i korzysta. Da się to jakoś sprawdzić? Z drugiej strony większa szansa, że snapa otworzy i nie odpowie… Mam jeszcze ją na liście

denwood +42
Obiadzio do oceny #gotujzwykopem

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Zawsze mnie to meczylo, ze musze myslec co kupic, biegac po tych sklepach bo wypada, bo on pewnie tez cos kupi, a tak wywalone. Nie mam komu kupowac i moge patrzec jak inni marnuja na to swoj czas i zycie.
Tylko czasami brakuje porzadnego dupcenia ale juz sie przyzwyczajam chyba
#rozkminy #zwiazki #swieta
@klaudxx: Załóż konto na jakimś badoo i daj d--y co jakiś czas, to wszystkie plusy już będą na miejscu
@klaudxx: Każdy pretekst jest dobry żeby zapuścić anons towarzysku. A z tymi prezentami to wcale nie jest taki dramat. Wystarczy się umówić. Albo sobie powiecie co chcecie, albo się umówicie, że nie robicie sobie prezentów i skupiacie się na prezentach dla rodziny. Przetestowane - działa - polecam.
Lubię mieć czymś zajęta głowę
@klaudxx: E tam przesadzasz. Powiedziałbym ci o kilku rzeczach, które by mi się przydały, zamówiłabyś, odebrała paczkę jak jestem w pracy i żadnego latania po sklepach. Tak samo facet Tobie. Szepnęłabyś do ucha co by ci przyjemność sprawiło i po temacie. W przypadku ciuchów, to z 3 rozmiary zamawiam, przymierzasz odpowiedni, resztę odsyłam i wszyscy happy z prezentów. Dodatkowo można dorzucić coś nietypowego
Mam to samo w tym roku, ale następnym razem będzie inaczej, wierzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Łap filmik
źródło: b909f153f46e644d797f4cdd7bbaad79
Pobierz@klaudxx: swięta prawda, najbardziej irytuje jak partnerka kupuje prezenty bo tak czuje i tak ma ale ma też w dupie, że ja tak nie mam i wymaga kupowania prezentów jej. j----------------c
@klaudxx:
@klaudxx: wiem, że to bait, ale wierzę, że są takie upośledzone kobiety
@klaudxx: Ale bzdury
@klaudxx: to jest jakiś bait? Wy kobiety zawsze macie tindera czy nawet możecie komuś zaproponować "bonusa" do znajomości.
@klaudxx: z czasem brak i tego aspektu spowszednieje Ci na tyle, że będziesz mogła żyć bez problemu.
Tzn kupić