Wpis z mikrobloga

@PotwornyKogut: ej ale to jest dobry powód żeby obniżyć cenę - tylko wręczamy telewizor w obecności córki. W braku córki albo w przypadku odmowy od razu prokurator za usiłowanie oszustwa z motywacją zasługującą na szczególne potępienie.
  • Odpowiedz
@PotwornyKogut: Tego się nie spodziewałem - babka "szach-mat".
W sumie te portale aukcyjne to jakiś zlot filantropów zdaniem tych grażynek czy jak? Oni tam przychodzą po pomoc czy coś sprzedać?
  • Odpowiedz
@PotwornyKogut: a tam olx. Przypadkiem w Tarnobrzegu trafiłem na całodobowa stomatologię (pomijam kwestie młodego zgarbionego i wkurzonego, Ukraińca w klapach z łysina na środku czoła, który był tym stomatologiem, a także wyposażenie gabinetu - mocno polecam to przeżycie), to w kolejce była kobita która najpierw chciała by ją przepuścić bo to tylko wypadnieta plomba. Wraz z upływem czasu dramaturgia zaczęła rosnąć. Tylko plomba zamieniła się w ból, potem nagle w
  • Odpowiedz
  • 1
@JohnyArkad czasem to się chyba robi ludziom z wiekiem. mój ojciec był fajnym, inteligentnym i kulturalnym facetem.

zawiozłem go kiedyś do lekarza na konsultację, jak już przekroczył wiek 70 lat.
w poczekalni przed nami 2 osoby. dla mnie nie idealnie, ale całkiem przyzwoicie. można poczekać. usiedliśmy.
po chwili ojciec wstał i gdzieś poszedł. myślałem, że do toalety, ale słyszę go gdzieś przy rejestracji. idę tam i widzę, że rejestratorce wciska kit,
  • Odpowiedz
dlaczego te matki żebrzące na chore córki zawsze posługują się taką dziwną polszczyzną?

@chandler-bing: bo chodziły się stukać z jakimiś ogrami zamiast do szkoły. Poza tym powinny mieć drożej bo mają 800plus...
  • Odpowiedz