Aktywne Wpisy

MG78 +296
Nadeszła wiosna i zaraz zakwitną wiśnie, z tej okazji rozdajo mojej książki Poznaj Japonię.
To książka, która przeznaczona jest dla wszystkich miłośników Kraju Kwitnącej Wiśni. Ma 400 stron, twardą oprawę i ponad 190 zdjęć dzięki czemu ładnie się prezentuje i świetnie sprawdzi się na prezent. Książkę można zamówić na poznajjaponie.pl, gdzie są też przykładowe strony oraz spis treści, jest też dostępna na Allegro.
Książka jest odpowiednia zarówno dla tych, którzy do
To książka, która przeznaczona jest dla wszystkich miłośników Kraju Kwitnącej Wiśni. Ma 400 stron, twardą oprawę i ponad 190 zdjęć dzięki czemu ładnie się prezentuje i świetnie sprawdzi się na prezent. Książkę można zamówić na poznajjaponie.pl, gdzie są też przykładowe strony oraz spis treści, jest też dostępna na Allegro.
Książka jest odpowiednia zarówno dla tych, którzy do
źródło: poznaj-japonie
Pobierz
bartton +76
Z przykrością informuję, że pan @Quaalude jest niehonorowym człowiekiem, gdyż ponieważ nie dotrzymuje danego słowa, ponieważ w poniższym wpisie obiecał usunięcie konta, a do tej pory tego nie uczynił
https://wykop.pl/wpis/85430387/po-8-latach-spedzonych-na-tym-portalu-uwazam-ze-pr
https://wykop.pl/wpis/85430387/po-8-latach-spedzonych-na-tym-portalu-uwazam-ze-pr

Witamy w doroslym swiecie gdzie kontakty z regoly sa "interesowne", ahoj przygodo tam
Po prostu ich życie weszło
spotykamy sie jak sie da, dzieci nie sa zadna przeszkoda dla rozsadnych ludzi (np moje sa samoobslugowe i jak kumple wpadali czy kolezanki zony nigdy nie robily dram czy klopotow)
gdybyś się zatrzymała w rozwoju na etapie żarcia piachu z piaskownicy to też byś miała pretensje do rówieśników, że wolą biegać za piłką?
jestes 5 kołem u wozu, jak masz dzieci to twoimi znajomymi staja sie inni rodzice ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Feel you. Ja utraciłem całą paczkę jak wyjechałem na studia. Tam miałem nową, ale po studiach wyjechalem do miasta obok i znowu koniec. Miałem w miarę paczkę i wuchdozilismy z nimi z dziewczyna. Teraz nie mam nikogo, ani dziewczyny.
Nasze pokolenie jest takie z-----e i mocno się izoluje. Moja mama utrzymuje bliskie relacje z przyjaciółkami i rodzina już już kilkudziesięciu lat. Każda z nich ma 2/3 dzieci