Aktywne Wpisy

etherway +186
Mireczki pijcie ze mno kompot, przeskoczyłem dziś o 2,5 generacji (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #ford #focus #pokazauto #carboners
#motoryzacja #ford #focus #pokazauto #carboners
źródło: 7c1587927eb7eafbffe0fff67ef6901e5f724910b45fdbbf908973b4bc147b93
Pobierz
ursusowy 0
#famemmarestream
Dajcie jakiegoś linka do restream
Dajcie jakiegoś linka do restream

#programowanie #praca #programista15k Potrzebuje pomocy, bo już sam nie wiem co robić. Moja (była już) firma postanowiła przenieść część zespołu do krajów azjatyckich i stąd nastąpiła redukcja etatów praktycznie wszystkich zespołów o 3/4 składu osobowego. Niestety mój zespół został rozmontowany praktycznie w 100%, no dobra 2 kolegów zostało przeniesionych do innych sekcji. Problem polega na tym, że od 2 miesięcy składam CV i mam zerowy odzew, dosłownie zero - NULL. Jeszcze zrozumiałbym jakbym złożył tylko nie wiem z 5CV, a ja złożyłem około 200 po całej Polsce. Mam 7 lat doświadczenia na backendzie, ale radzę sobie też spokojnie na froncie. Czy ta branża rzeczywiście się tak posrała, bo już sam nie wiem. Jeszcze 2-3 lata temu musiałem wyłączać powiadomienia na Linkedin, bo miałem totalny spam od rekruterów, dziś jak jedna osoba napisze na tydzień to jest dobrze i to się okazuję jakąś reklamą wyłudzającą dane. Nie wiem już sam co robić, mam kredyt na mieszkanie i samochód, oszczędności wystarczy jeszcze na jakieś 5 miesięcy, a potem co?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
Jaki stack? Ile minimum na godzine żądasz? (B2b)
Bo musisz konkurować z ludźmi, którzy mają większe doświadczenie, robili ciekawsze projekty itp.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: obraz
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
https://wykop.pl/wpis/79186367/wpis