Aktywne Wpisy
zaq22 +10
#gielda
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc

Rosalinea +14
Tak sobie dzisiaj z @Kakarot_Z wspominałam dawne edycje i wpisy na tagu….i zdałam sobie sprawę, że nie poszczególne edycje, a uczestnicy tych edycji stworzyli historię.
Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (
Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (

Potrzebuję pomocy... mam przeciętnie pomalowane ściany po generalnym remoncie przez "fachowca", masa smug i w niektórych miejscach ściana przebija się przez farbę.
Szukam kogoś kto pomalowałby mi mieszkanie tak jak się powinno to robić.
Poprzedni fachowiec był z polecenia i jak widać, nie zawsze to oznacza, że jest dobry...i szukam kogoś na własną rękę kto potrafiłby porządnie pomalować mieszkanie białą farbą Flugera.
Proszę doradźcie, gdzie poza poleceniem szukaliście malarzy? Na co zwracaliście uwagę? Co Was przekonało żeby tego konkretnego wybrać?
Nie mam już pomysłów i sił, a przecież pierwszego lepszego z olxa bez żadnych opinii czy "portfolio" nie wezmę....
#remontujzwykopem #mieszkanie #warszawa
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91
Najlepiej jednak z polecenia ale mieć możliwość zobaczenia efektów pracy.
Łączenia na GK widać? czy co?
@barman84: fluger to chyba dobra farba więc pewnie jedna warstwa farby i gdzieniegdzie po prostu farba nie dotarła. No a nawet jeśli nie, to malarz powinien powiedzieć klientowi jak wygląda sytuacja i że trzeba jeszcze podkład zrobić farby z gruntem.
@TomSz: no to już masz odpowiedź na to co się stało.
Chciałeś przyoszczędzić na warstwach licząc, że "super" farba przykryje wszystko.
Jakby ściana była dobrze przygotowana (gładko, do tego zagruntowana + emulsja gruntująca), to nawet małpa ze śnieżką uzyska super efekt
@barman84 - jakie płyty? ja piszę o ścianach z betonu/cegły, mam wrażenie, że farba nie pokryła zbyt dobrze i widać ścianę pod farbą
@Technick20 - na zdjęciach niewiele widać, nie mam lustrzanki żeby uchwycić te "plamy/cienie" czy jak to nazwać
ale dobrze, zrobiłem zdjęcie telefonem z jak największą starannością proszę to zdjęcie, gdzie widać jako tako "plamę/cień", ale na żywo generalnie
@mirko_anonim: ale wygląda jakbym zgadywał dobrze i jest tylko jedna warstwa. Do świeżych ścian to ja ogólnie używam Beckers Primer czyli grunt z farbą białą, a na