Aktywne Wpisy

maikeleleq +19
Wczoraj dostałem taką wiadomość od mamy, wuja od 4 miesięcy walczył z rakiem który rozprzestrzenił się momentalnie po organach… Nie wiem co jest grane ale ostatnio wokół mnie choruje tyle osób na raka że to jest niepojęte
- przyszły teść glejak
- sąsiad rak jelita
- znajomy ze wsi obok też trzustka
- dwóch ojców moich znajomych też zmarło na raka
Wszyscy w podobnym wieku czyli okolice 50/60 lat, efekt Czarnobyla czy
- przyszły teść glejak
- sąsiad rak jelita
- znajomy ze wsi obok też trzustka
- dwóch ojców moich znajomych też zmarło na raka
Wszyscy w podobnym wieku czyli okolice 50/60 lat, efekt Czarnobyla czy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Nacho_Libre +9
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Rozwój postaci jest dla mnie zupełnie nieintuicyjny, nie wiadomo co rozwijać, chyba że przeanalizujesz wszystkie drzewka i zaplanujesz długie ciułanie. Tyleże skąd masz wiedzieć jakie nowe umiejętności będą Tobie przydatne, albo jak opłacalne są jakieś pasywne premie typu +20% do czegoś tam. Przyjemność z gry raczej nie poprawi się zauważalnie od takich drobnostek.
Ogólnie CP2077 to średnio-mierna gra. W obecnej kondycji, poprawiona, naprawiona, uaktualniona - to co najwyżej pozycja 6/10. Jeśli jakimś cudem rozwiniesz postać z długofalowym planem, ogarniesz skądś cyberdeck wysokiego poziomu i *zaklęcia" na niego, będziesz miał dostatecznie dużo pieniedzy na lepsze wszczepy i ogólnie dawał sobie radę w walce (hakowanie, walka na różne odległości, zbieranie fantów, odszyfrowanie sejfów) - może czeka Cię przyjemna i imerysyjna rozgrywka.
Próbowałem kilka razy i granie w CP77 po prostu jest mało przyjemne. Kupiłem to badziejstwo bez zastanawiania po tym jak skończyłem wiedźmina, naiwnie oczekując podobnej gry, tyleże oczywiście osadzonej w innym świecie. Rozczarowanie 10/10.
@czlowiekproso @pyszniarz @DywanTv @Inveth
Co wy za ciemnotę sprzedajecie koledze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#cyberpunk2077 #gry #grypc #grykomputerowe #xbox #xboxseriesx #xboxseries #xboxseriess #ps5 #playstation #playstation5
@saib75 żaden bait, napisałem jak czuję. CP77 to nudna gra, przeplatana szybkimi potyczkami, ze słabym dubbingiem. Taki gorszy Masz Effect 1.
@NauczonyRoboty: skill issue
@scriptkitty: most likely