Wpis z mikrobloga

@Squatlifter: na początku też myślałem, że to mogą być ludzkie drony, ale przytoczę Ci ty przykład z życia wzięty, z 6 lat temu byłem na Helu, przy tym wraku obok bazy wojskowej, odpaliłem drona w dzień, max 5 metrów nad ziemią latałem. Nie minęło 10 minut i przyjechali wojskowi, że tu jest zakaz latania i czy nie widzę znaków rozstawionych które były przy drodze. Mówię o polskim wojsku, które potrąciło
  • Odpowiedz
@morello91: Jeśli to rzeczywiście aktywność UAP w sensie sterowania przez NHI to gorący okres się zaczął. Jednak zbiega się to z eskalacją napięcia między NATO, a Rosją, więc samo się nasuwa takie pytanie jakie zadałem. Ponieważ jednak sam widziałem już 3x w życiu autentyczne UFO to nie mam wątpliwości, że zjawiska są realne. Pytanie tylko czy to co się teraz dzieje w UK też są takiej natury.
  • Odpowiedz
@Squatlifter: ja miałem okazję tylko raz zobaczyć coś co rozwaliło mi mózg. Biała kropka na niebie, jak iss/satelita leci sobie prosto i nagle zwrot o 90 stopni,w mgnieniu oka i zaczyna przyśpieszać
  • Odpowiedz
@elozapiekanka: Obserwacje, nie spotkania. Pierwszy raz w latach 1990 tzw. zwykłe nocturnal lights w postaci trójkątnego obiektu lecącego b. wysoko z nieprawdopodobnie dużą prędkością, który nagle zmienił kierunek pod kątem prostym bez zmiany prędkości i odlatując nagle zgasł, lub zgasił światła. Mocno mnie to wzburzyło, bo żaden samolot w taki sposób nie mógł manewrować, wtedy uwierzyłem że UFO są realne. Druga obserwacja po dekadzie w górach, chyba rok 2001, Tatry,
  • Odpowiedz
@morello91: no to ja widziałem takie 3 kropki ustawione w formacji narożniki trójkąta też zmiana kierunku na pełnej prędkości pod kątem prostym, opisałem powyżej jako trójktątny obiekt, ale mogły to być 3 osobne razem
  • Odpowiedz
@elozapiekanka @Squatlifter

Ja widziałem jako dziecko, potem bardzo zainteresowałem się tym tematem jak mi rodzice mówili trochę prześmiewczo, że widziałem UFO.

Ja widziałem klasyczny okrągły statek UFO bardzo blisko mnie, wtedy twierdziłem, że było wielkości poloneza i zawisło obok drzewa i tak stało i sobie nagle poleciało. Byłem tym mega zafascynowany, jednak im bardziej się nad tym zastanawiałem to nie wiem czy sobie to zamyśliłem, czy mi się tylko wydawało,
  • Odpowiedz