Repozytorium UAP to mój największy projekt. Będzie to uporządkowany zbiór najważniejszych informacji i materiałów (przynajmniej w moim odczuciu), a także miejscem, do którego sam chciałbym trafić na początku swojej przygody z tym tematem. Prace nad projektem trwają już kilka miesięcy. Kiedy skończę? Chyba nigdy, ale możesz zostawić plusika na otuchę, w najgorszym wypadku Cię zawołam ( ͡°͜ʖ͡°).
@Aguirre_gniew_brzozy: Not great, but not terrible either - jestem zadowolony jak codziennie uda mi się coś poklikać. Strona główna gotowa, podstrony 8 na 10 gotowych. Zostały jeszcze jakieś wizualne poprawki, żeby całość była przyjemna dla oka (ʘ‿ʘ).
Co za robota !!! Wszystkiego dobrego na Święta i Nowy Rok. Samych UAPów w wysokiej rozdzielczości, ostatecznego disclosure i jak najmniej idiotów na tagu.
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
( ͡° ͜ʖ ͡°).
#ufonapowaznie #uap #ufo #kosmos #ciekawostki
@UFOnapowaznie_pl: możesz wołać w dzień i w nocy. Jestem chyba od początku istnienia UfoNaPowaznie i cały czas kibicuje!
@Paczek_w_masle: xD