Gram pierwszy raz w Wiedzmina 3, jestem na misji z baronem i za uja nie umiem się wkręcić w tą grę. Dalej będzie lepiej? Nie rozumiem trochę tego całego zachwytu. Ostatnio kolejny raz przeszedłem BioShocka i tam się wkręciłem od pierwszej sekundy #gry #wiedzmin3 #pc
Gram pierwszy raz w Wiedzmina 3, jestem na misji z baronem i za uja nie umiem się wkręcić w tą grę. Dalej będzie lepiej? Nie rozumiem trochę tego całego zachwytu.
@mvp84 a, no i w Wieśka nie grasz jak w bioshocka. Tzn. Możesz iść po nitce głównego wątku do końca, ale bez robienia różnych pobocznych rzeczy będzie zakończenie adekwatne do zaangażowania :)
@mvp84 mnie wiesiek nie wciagnal, za to cp77 juz bardziej. Moze wolisz inne gatunki do grania, niz fantasy. Z książkami za to mam tak, ze wole fantasy od sci-fi
@thighslapper0: Generalnie BioShock to mój top 3 gier. Świat, system walki, fabuła, styl graficzny - wszystko mi tam podeszło. Przy Wiedzminie mam wrażenie jakbym się męczył z lekturą w liceum, której nie chce mi się czytać. Poza tym w Bioshocku po tym czasie, który teraz spędziłem w W3 miałem już całkiem ciekawy arsenał mocy i broni - w W3 do tej pory mogę pokonać wszystkich maszując jeden przycisk na padzie.
@mvp84: też takie miałem podejście, nawet podchodziłem z 3 do tej gry razy bo może akurat zły dzień miałem czy coś xd Ale po n-tej misji z cyklu idź za śladami, stwierdziłem, że kurde mam co robić w życiu xD
@mvp84: No kurde, może takie gry nie są dla Ciebie. W Wieśku klimat, rozbudowanie questów, wolność, mnogość zadań pobocznych, interakcja jest na poziomie kosmicznym. A po podstawce są jeszcze dwa dodatki chyba lepsze niż sama podstawka.
Środek galerii handlowej w Katowicach, psiara zabrała b--ń bez zabezpieczenia na obiadek. Mimo zwracania uwagi o kaganiec ta udawała głuchą. Zwróciłem uwagę ochroniarzowi, ale ten też tym się nie przejął.
@mvp84: to jedna z lepszych misji w całej grze.
@mvp84: Ciekawe, mnie wiesiek średnio wciągnął. Co sprawiło że BioShock tak ci się spodobał a wiesiek już nie?
@Massiv: Dokładnie, dlatego sprzedała sie w milionach kopii i jest jedna z najlepszych produkcji na rynku