Aktywne Wpisy

menelf +5
rzygalam o:
22:46
23:17
0:35
2:13 (ale już nic ze mnie nie wyszło)
3:05 wzięłam acenocoumarol zamiast o 20/21
22:46
23:17
0:35
2:13 (ale już nic ze mnie nie wyszło)
3:05 wzięłam acenocoumarol zamiast o 20/21

Antorus +37
i pomyśleć, że kiedyś broniłem lekarzy, bo PiS się jak zwykle uwziął na "wykształciuchów tfuuuuu" i szczuje.
Albo że no dobra pandemia jest to niech dostają bonusa.
Bonus nigdy się nie skończył xD
Niech jadą. Jesteśmy na etapie takiego bizancjum, że możemy tutaj przyjąć Niemców czy Holendrów, płacić im...ich stawki. I być na tym interesie do przodu względem naszych konowałów bilokacyjnych.
Albo że no dobra pandemia jest to niech dostają bonusa.
Bonus nigdy się nie skończył xD
Niech jadą. Jesteśmy na etapie takiego bizancjum, że możemy tutaj przyjąć Niemców czy Holendrów, płacić im...ich stawki. I być na tym interesie do przodu względem naszych konowałów bilokacyjnych.

Czy ma tu ktoś #xiaomi #redmi note 13 pro plus 5g 12/512GB?
Mam styczność z budżetowym xiaomi redmi 10c i ma problem z powiadomieniami, opóźnienie z przychodzącymi wiadomościami na messengerze. 1.Na tym też to występuje? 2. Jak to naprawić 3. Jakie długie wsparcie ma note 13 pro plus 5g 12/512? na mi.com za 1599zł można go kupić
#android #telefony
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
Do tego dodaj kłódkę żeby przypadkiem nie ubić aplikacji i dodaj aplikację do autostartu
Mam ten problem na iPhonie 15, xiaomi 13, xiaomi mi 10t z pixel OS i huaweiu p30. Jak ktoś dziwni to czasami nawet ekran się nie podświetla, a wiadomości sprzed tygodnia przychodzą jako dopiero wyslane.
https://www.pepper.pl/promocje/smartfon-realme-gt-6-8-gb256-gb-5g-razor-green-927572
adb shell dumpsys deviceidle disable