Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy ma tu ktoś #xiaomi #redmi note 13 pro plus 5g 12/512GB?
Mam styczność z budżetowym xiaomi redmi 10c i ma problem z powiadomieniami, opóźnienie z przychodzącymi wiadomościami na messengerze. 1.Na tym też to występuje? 2. Jak to naprawić 3. Jakie długie wsparcie ma note 13 pro plus 5g 12/512? na mi.com za 1599zł można go kupić
#android #telefony

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim wyłącz optymalizację miui w ustawienia -> aplikacje->Messenger na "bez ograniczeń" i nie będzie żadnych opóźnień z winy telefonu

Do tego dodaj kłódkę żeby przypadkiem nie ubić aplikacji i dodaj aplikację do autostartu
  • Odpowiedz
@mirko_anonim opóźnione lub nawet brak powiadomień z mesendzera to wina mesendzera.

Mam ten problem na iPhonie 15, xiaomi 13, xiaomi mi 10t z pixel OS i huaweiu p30. Jak ktoś dziwni to czasami nawet ekran się nie podświetla, a wiadomości sprzed tygodnia przychodzą jako dopiero wyslane.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ja bym nie brał siajomi bo strasznie drogi w pl, u niemca za 850-900zł ten model. Niedawno był dostępny iphone 14 w media markcie za równe 2k, dołóż i bedziesz miał spokój, narazie niedostępny ale możliwe że w black friday/cyber monday dorzucą (info na chacie).
  • Odpowiedz