Aktywne Wpisy

yourgrandma +124
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: anime
Pobierz
PannaBezSpiny +146
źródło: temp_file615671172398574709
Pobierz

Czy ma tu ktoś #xiaomi #redmi note 13 pro plus 5g 12/512GB?
Mam styczność z budżetowym xiaomi redmi 10c i ma problem z powiadomieniami, opóźnienie z przychodzącymi wiadomościami na messengerze. 1.Na tym też to występuje? 2. Jak to naprawić 3. Jakie długie wsparcie ma note 13 pro plus 5g 12/512? na mi.com za 1599zł można go kupić
#android #telefony
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
Do tego dodaj kłódkę żeby przypadkiem nie ubić aplikacji i dodaj aplikację do autostartu
Mam ten problem na iPhonie 15, xiaomi 13, xiaomi mi 10t z pixel OS i huaweiu p30. Jak ktoś dziwni to czasami nawet ekran się nie podświetla, a wiadomości sprzed tygodnia przychodzą jako dopiero wyslane.
https://www.pepper.pl/promocje/smartfon-realme-gt-6-8-gb256-gb-5g-razor-green-927572
adb shell dumpsys deviceidle disable