Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fjubens: nic mnie bardziej nie żenuje niż tę peje prowadzone przez facetów dla 40 letnich rozwódek z kontentem pokroju Jakuba czarodzieja czyli przekonywanie ich jakie to są wyjątkowe i jak faceci w ich wieku są z-----i xD
  • Odpowiedz
@Fjubens: co wy repostujecie to głowa mała, przecież to bajty skrojone pod grube baby, że też zasługują na czada. Żeby się wykopowa elita triggerowała to bajtów na grube laski to szkoda słów.
  • Odpowiedz
@Fjubens: nic nie stoi bys byl dobrze zbudowany. Nalepiej narzekac. To jest Twoje zycie i Twoj trening. Nikt za Ciebie go nie zrobi. Trzeba regularnie cwiczyc do upadku miesniowego, trzymac miche, a jak organizm wyczerpie swoje mozliwosci to testosteron xD
  • Odpowiedz
@Fjubens eee? To są może jakieś 3-4 lata na siłowni przeciętnego mirko, przy założeniu dobrej diety. Nie wiem czy ma więcej niż 180.
Nie wiadomo czy jest przystojny, może ma dobry profil ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: Pewnie trafia do szerszego grona odbiorców, a wykop jest tego przykładem.

Jak dla mnie są to niebezpieczne sugestie, że po co dbać o zdrowie dla własnego zdrowia fizycznego i psychicznego.
  • Odpowiedz